Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V prvom príbehu sa tehotná žena po stretnutí s čarodejnicou stane obeťou temnej kliatby, ktorá u nej vyvoláva násilné vidiny. V druhom príbehu sa vzťah dvoch spolubývajúcich začne rozpadať, keď Masha (Rebekah Kennedy) začne znepríjemňovať život Rachel (Kristina Klebe). (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (19)

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Za mě určitě nadprůměrný, čarodějnický Horor a musím souhlasit, nebude to pro každého. První příběh, mě moc nezaujal, no závěr byl ale silný. Za to ten druhý, s Mashou, byl o dost lepší. Oba ty příběhy se pak sejdou, což bylo fajn. Je to kvalitně natočený, bylo to občas příjemně strašidelný (hlavně v té druhé části), dojde i na pár nechuťáren, za co hvězda dolů u mě, tak za casting, téměř každý, tu na mě působil strašně nesympaticky. Každopádně, po delší době, jsem si nandal něco na téma čarodějnictví a byl to příjemný, Hororový zážitek. Klobouk dolů, před režisérem, který se na filmu podílel, nejvíc jak mohl a jako debut, je to více než dobré. Zvědavý na dvojku. (85. hodnocení) ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Sympatický indie horor, akých tu máme ročne celkom dosť, ale potešia najmä tým, že okrem obligátnych klišé dokážu priniesť aj zopár nápadov, akých sa v mainstreame nedočkáme. Dve čarodejnice prinášajú pomerne jednoducho čitateľné metafory, avšak nad ich posolstvom netreba príliš dumať, radšej sa nimi nechajte príjemne vystrašiť (je ich ale viac ako dve) a občas sa aj previnilo zabavíte. Niekedy spoločne s tvorcami na postavách, ako napríklad príprava na sex s levitujúcim Charliem a jeho nedobrovoľným stripteasom. V rámci nejakého hororového fesťáku by som si film v spoločnosti niekoľko desiatok ľudí tiež celkom užil. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Jakožto zdejší (ne)hororový expert ze Slovenska, (toho skutočného a jediného, československého, všetci dobre poznáme), predikuji Pierru Tsigaridisovi veľký kokot, a nie - zářnou budoucnost. Že je to snaživé a že pár scén nie je vyslovene márnych, ešte nerobí z hororu hororom s hodnotami. "Two Witches" je vyskladaný na hereckých výkonoch asi tak vhodných postáv, že ešte aj reklama na Mc Donald by s tými popretláčanými, rodinnými pozbierancami vyhrala Oscara. Obyčajný divák nad týmto mávne rukou. Hororový požierač všetkého sa 2-3 krát pošpára v nose, pričom musíte byť naozaj nadšenec, aby ste z toho čo snímok ponúka, aspoň čo to docenili, pričom kryštálovo čistý obraz ako zo Xiamomi, tomu tiež príliš neprospieva. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Světe div se zázraky se stávají. Výjimečně souhlasím s hodnocením zdejšího hororovýho experta (alespoň on si to o sobě myslí) Psychora. Nejenom podle zdejšího hodnocení je evidentní, že TWO WITCHES nebude film pro každýho. A už vůbec ne pro mainstreamový publikum. Za mě je to celkem svěží závan do hororových vod. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

V prvom príbehu sa tehotná žena po stretnutí s čarodejnicou stane obeťou temnej kliatby, ktorá u nej vyvoláva násilné vidiny. V druhom príbehu sa vzťah dvoch spolubývajúcich začne rozpadať, keď Masha začne znepríjemnovať život Rachel. - Nie je to úplne najhorší celovečerný debut, ale je tu až príliš poznať, že režisérovi chýbajú skúsenosti. Ako píše kamarát dannyyy, príbeh s Mashou by sa v rukách šikovného režiséra s poriadnym rozpočtom stal svetoborným hororom, ale v tejto forme ide len o zaujímavý námet, ktorý nie je dotiahnutý do úspešného konca. Vášeň pre horor tu bezpochyby cítiť je. Je dosť možné, že sa tento neprehladný chaos vysvetlí v pokračovaní, ktoré podla záveru režisér plánuje, len by to chcelo sympatickejší casting a hlavne prepracovanejší scenár, pretože v niektorých momentoch som ani nevedel, o čom to vlastne postavy točia. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (bianci)

Reklama

Reklama