Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Show Bennyho Hilla (viac)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (75)

gombarix 

všetky recenzie používateľa

Primitivní a sexistický humor kořeněný absurdními gagy - u tohoto nemusíte přemýšlet, u tohoto prostě jen chcípete smíchy a ještě s pocitem, že je to inteligentní zábava. - - Jinak teda ve výčtu herců (a vůbec v databázi) zásadně chybí Jackie Wright, neboli ten plešatý dědula... no hlavně že tam je královna Alžběta II.! ()

JARDAHONDA 

všetky recenzie používateľa

Osobitý humor legendárního komika s jedinečným dabingem Václava Postráneckého..populární britský komik Benny Hill představuje humorné pásmo groteskních skečů.Jeho jedinečný humor se zaměřuje na různé stránky lidského počínání.Především jeho legendární přístup k ženám,které sám rád osobitě hraje a paroduje je vskutku nezapomenutelný..Mé hodnocení je 4 hvězdy ()

Reklama

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

10/10 Mazakr, ktery by uz uz meli uvolnit na DVD namisto vsech tech pitomosti... kam se hrabe Atkinsonuva Fazole... A ty baby v minisuknich... Mimochodem jedna scenka ze vsechny - kdy reporter ve studiu zpovida francouzskeho avantgardniho fimare: - uzasny film, nelepsi, co jsem kdy videl. to jak jste stridali cernobily film z barevnym - ale to je omyl, my jsme na konci nataceni uz nemeli zadny barevny film, tak jsme museli natacet na cernobily... aha, skvele bylo i to ze jste v ramci autenticity nataceli na mobilni kameru - no, to bylo proto, ze jsme nemeli trojnozku... aha, a v neposledni rade ten symbolicky pes v poslednim zaberu, nesouci poselstvi, ze zivot je pes - coze? tam byl pes? kdybych to vedel, zabil bych tu svini, jeno to ocurava trojnozky a ty pak reznou... ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Už som ho roky nevidel ani v TV, preto poteší novovydaná zbierka DVD s týmto excelentným komikom. Len škoda, že bez titulkov, možno neskôr. Porovnávaním s Mr. Beanom sa nikdy nevyhol, tak hovorím za seba, že Benny aj u mňa o čosi vyhráva. Jeho plieskanie po plešinkách a pomáhanie slečnám v krátkych sukniach preliezať ploty, na ktorých je bránka vždy otvorená, ma vedelo vždy rozosmiať. 100%. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale musím sa priznať, že suchému anglickému humoru som nikdy neprišiel na chuť. Vôbec ho nedokážem oceniť. Jednoducho mi to nepríde vtipné. Takže z tohto dôvodu som nikdy nebol obdivovateľom či priaznivcom anglického komika Bennyho Hilla. Jeho show ma nebavila, občas tom sa len tak letmo pousmial, ale po väčšinu času som iba nechápavo pozeral a čudoval sa, že čo má byť na tých jeho groteskných scénkach zábavné. ** ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama