Reklama

Reklama

Niekto to rád horúce

  • Československo Někdo to rád horké (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrdinami slávneho filmu sú dvaja muzikanti Joe a Jerry, ktorí sa na úteku pre gangstrami prezlečú za ženy a ukryjú sa v dievčenskom orchestri, ktorý práve odchádza na turné na Floridu. Joe sa zamiluje do speváčky, ale spolu s kamarátom sa obaja, podobne ako ostatné dievčatá, stanú terčom pozornosti mužov. Kým o Joea, alias Josefinu, sa zaujíma mladučký hotelový poslíček, Jerrymu, alias Dafne, dvorí neodbytný obstarožný milionár... (STV)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (739)

viperblade 

všetky recenzie používateľa

"Dobrý den, jmenuji se Osgood Fielding III." -"Já Popelka II." Skvělá komedie, které nahrává vynikající scénář, překrásná, (titul sex symbol nebyl nikdy tak na místě, jako tady), Marilyn a hlavně fakt, že tenhle film nestárne. Tahle skvělá komedie mě dokázala hodně rozesmát a to přesně 50 let po jejím vzniku považuji za úspěch! Když běžel tento film, tak jsem si nejednou řekl větu: "Pro tyhle okamžiky miluju filmy..." Takže za mě čistých 100 %, 5 *, jak chcete, ale tahle komedie JE jedna z největších filmových klasik!!! ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Výborná komedie plná vtipu a překvapení. Rozhodně jsem se pobavila. Vždy jsem si myslela, že Marilyn Monroe měla poněkud štíhlejší postavu, ale nevadí, stejně je to kočka. A Tony Curtis a Jack Lemmon se svých rolí zhostili naprosto báječně a všechno měli do puntíku špičkově provedené. Tleskám; na tu dobu hodně kvalitní podívaná. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Jediné, čo ma už dlhšiu dobu odrádzalo od tohto klasicky známeho dielka, bolo označenie muzikál. Toho sa ale nemusíte báť, pretože tie tri kraťučké pesničky, navyše rytmické a chytľavé, muzikál nerobia. Takže som bol spokojný aj ja. Originálny, svižný, vtipmi a crazy-scénami nabitý scenár, dokonalá dvojka, Lemmon si s Curtisom rozumie snáď viac než s Matthauom. A môj prvý film s Marilyn. 90%. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Klasika klasík a nestarnúca zábava pre divákov každého veku alebo filmového zamerania. Herecký koncert Jacka Lemmona, Tony Curtisa a krásy Marilyn Monroe určite všetci poznáte. Kanonáda hlášok a vtipných situácií je neuveriteľná a súčasné žánrovky sa pri nich smutne krčia v kúte. Pre mnohých divákov najlepšia komédia všetkých čias. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Je to už dvacet let, co jsem se zvolil šéfem týhle organizace. A můžu snad říct sám, že jste zvolili dobře." Mně tedy nepřipadá ani trochu vtipné, když se muž převlékne za ženu, ale v tomto případě to prchajícím hudebníkům odpustím. Oni mě totiž nechtěli rozesmát svými převleky, ale konfrontací mužského myšlení v ženském světě a to jim jde velmi dobře. Tady se zkrátka střílí ostrými a i když jsem nebyl každým výstřelem zasažen, tak nejedna hláška si neomylně našla cíl v mé bránici. A to to ani nemám rád příliš horké. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (92)

  • Prestrelka, ktorej sa hlavní hrdinovia omylom zúčastnia, odkazuje na jedno najväčších mafiánskych zúčtovaní, ktoré sa odohralo v roku 1929. Túto udalosť detailne mapuje film Masaker na svätého Valentína (1967). (corona)

Súvisiace novinky

Smutný týden v Hollywoodu

Smutný týden v Hollywoodu

01.10.2010

V uplynulých dnech se Smrtka postarala o značnou část smutného sestřihu, který každoročně vídáme na Cenách Akademie. Především odešel legendární Tony Curtis, kterého všichni (kdo ne, ať si doplní… (viac)

Reklama

Reklama