Reklama

Reklama

Niekto to rád horúce

  • Československo Někdo to rád horké (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrdinami slávneho filmu sú dvaja muzikanti Joe a Jerry, ktorí sa na úteku pre gangstrami prezlečú za ženy a ukryjú sa v dievčenskom orchestri, ktorý práve odchádza na turné na Floridu. Joe sa zamiluje do speváčky, ale spolu s kamarátom sa obaja, podobne ako ostatné dievčatá, stanú terčom pozornosti mužov. Kým o Joea, alias Josefinu, sa zaujíma mladučký hotelový poslíček, Jerrymu, alias Dafne, dvorí neodbytný obstarožný milionár... (STV)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (739)

HellFire 

všetky recenzie používateľa

Začínám nabívat toho názoru, že je lepší, když člověk o daném filmu nikdy neslyšel a netuší, o čem vůbec je. Na Some Like It Hot jsem slyšel samou chválu, má vysoké hodnocení a hraje tam Marylin Monroe a můj oblíbenech Jack Lemmon. Zatímco Jack si roli užíval, Tony Curtis příjemně překvapil, moje první filmové setkání s "tou slavnou" Marylin nedopadlo nijak valně. A na to, že je film komedie, jsem se pořádně zasmál jen při závěrečném "Well, nobody´s perfect". ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nedokážem sa zabávať na tom, že sa chlap prezlečie do dámskych šiat, dá si parochňu, nalíči sa a predstiera, že je žena. To fakt neviem oceniť. Nezdá sa mi to vtipné, ale zvrhlé. Z tohto ulha pohľadu vnímam aj túto známu, klasickú hollywoodsku komédiu, v ktorej sa Tony Curtis a Jack Lemmon prestroja za dve hudobníčky. Začlenia sa do dievčenského orchestra, aby unikli mafii. Je to dobre natočené, aj dobre zahraté, je v tom kopa dolárov, je tam i sexi Marilyn Monroe, ale tá primitívna transvestite show téma mi je naozaj protivná. *** ()

Reklama

StarsFan 

všetky recenzie používateľa

"Nikdo není dokonalý." Nejstylovější hláška na závěr filmu, skvěle předělaný masakr na sv. Valentýna a pro mě nejlepší role Jacka Lemmona, kterého považuji v roli Daphne za tahouna příběhu. Scéna, kdy tančí s Osgoodem v kubánském baru a následně se na posteli povaluje s rumba koulemi, je nezapomenutelná. ()

MM11 

všetky recenzie používateľa

Vrchol tvorby Billyho Wildera a jeden z nejproslulejších filmů vůbec. O čem mluvím ? Samozřejmě o nejslavnější komedii všech dob, o filmu, při němž se se všichni zúčastnění pořádně zapotili, ale výsledek stál za všechny útrapy. Proslulost filmu Někdo to rád horké pramení rovněž s hvězdného obsazení a absence barevna po delší úvaze ani nevadí. V našich končinách a navíc po letech film ztrácí část svého kouzla, ale umění Billyho Wildera doceni kdekoliv. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Od Billyho Wildera som par kvalitnych filmov videl, ale tento patri aj z komercneho hladiska a aj vdaka Marylin Monroe, ktora mala pocas natacania akesi osobne problemy asi medzi najkvalitnejsie filmy Wilderovej filmografie. Obaja herci, ci uz Jack Lemmon alebo Tony Curtis zahrali "muzov v sukniach" perfektne, dobre som sa na nich pobavil, hlavne ta ich rivalita a ziarlivost na Marylin ma pobavila najviac. Takze u mna ma tato komedia jednoznacne plne hodnotenie... 19.03.2010 ______ Marilyn Monroe - (Sugar Kane Kowalczyk) +++ Tony Curtis - (Joe / Josephine) +++ Jack Lemmon - (Jerry / Daphne) +++ George Raft - (Spats Colombo) +++ Pat O´Brien - (Detektiv Mulligan) +++ Hudba: Adolph Deutsch +++ Producenti: Billy Wilder, Doane Harrison, I.A.L. Diamond +++ ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (97)

  • Čtyři "S" na držácích not v orchestru znamená "Sweet Sue's Society Syncopators". (sator)
  • V roku 2008 našiel jeden kalifornský muž čierne šaty vo svojej skrini. Odhadcovia britskej televíznej série Antiques Roadshow (od r. 1979) zistili, že šaty pochádzajú z tohto filmu a patrili Marilyn Monroe (Sugar Kane Kowalczyk). Cenu odhadli na 250 000 amerických dolárov. (WalterIK7)
  • Hotel, v ktorom sa odohráva dej filmu, skutočne existuje – teraz sa volá Hotel Del Coronado a nachádza sa v Coronado (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Smutný týden v Hollywoodu

Smutný týden v Hollywoodu

01.10.2010

V uplynulých dnech se Smrtka postarala o značnou část smutného sestřihu, který každoročně vídáme na Cenách Akademie. Především odešel legendární Tony Curtis, kterého všichni (kdo ne, ať si doplní… (viac)

Reklama

Reklama