Reklama

Reklama

Gentlemani

(seriál)
  • USA The Gentlemen
Trailer 2

Epizódy(8)

Eddie po otci zdědí šlechtické sídlo, které ale slouží jako zástěrka pro milionový byznys s marihuanou. A jeho majitelé se vůbec nemají k odchodu. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (6)

Gentlemani (2024) 

Prostoducha naivna "zabavka" v krasnom, prachatom pozlatku. Zial, komedialne naznaky funguju zriedka, a tak dej len obcas zachranuje pekna tvaricka, ci ina hlupunka linia. Osobne som sa najviac bavil na nevinnej dusi pestovatela travy a zvieracich najomnikoch Vinnieho Jonesa. Skoda, ze tu hra rolu mierumilovneho spravcu. Sklamanie, pretoze som ocakavat nieco v style odlahceneho Gangs of London. Som vsak v mensine. Zrejme pride dalsia seria. Hoci je Guy Ritchie majster svojho remesla, tento jeho pocin vnimam ako vyrazne slabsi. 45% ()

Ušlechtilá agrese (2024) (E01) 

Vyzdvihujem velmi pekny farebny a cisty filter a luxusne scenerie v bohatych farbach. Taktiez herecke obsadenie a typicky britsku "nazehlenost". Zial, ocakaval som tak trosku Gangs of London v komedialnom have. Dostal som pozersky bullshit v pozlatku s prvkami machizmu a komedie, ktora fungovala len po povrchu a i to velmi zriedka. Nebyt poslednej minuty, neviem, co ine by mi uviazlo v pamati. Podpriemerny Ritchie-ho otvarak. A privilegovana uhladena kocka z "podsvetia" ako "prirodzena" spolocnicka zrazu bohateho spravnaka??? Vazne?..meh Sklamanie, dufam vsak, ze tie cervene farbicky s vysokym cislom sa prejavia v dalsich epizodach. ()

Zebra Tommy Dodo (2024) (E02) 

Opat, nadherna kamera, scenerie a vsetko to pozlatko okolo. Ale uz menej ma bavilo to, co sa tyka napatia, komedie, ci akcie. Podpriemer, ktory svojou "troskou" dviha i sympaticky "cistic" Dar Salim. ()

Nesoucitný gentleman (2024) (E04) 

Pobavila linia z blondavym nackom a nerativu okolo Hiltera. I beznadejne zamilovany a vecne zhuleny "zahradnik" a jeho spanila jazda s kraskou, Gaia Weiss. Inak vsak len lahunky priemer. ()

Připraven na vše (2024) (E06) 

Prvy diel, ktory je zabavny, temny, ma atmosferu, scenar dava zmysel a u postav vidno aj uveritelnejsie primalne reakcie. Prva epizoda, ktora za nieco stoji a prinasa nieco osobite naviac. 80% Spokojnost. Naviac, novy "zralok" manipulujuci zapasy konecne neposobi smiesne a stereotypne. ()

Evangelium podle Bobbyho Glasse (2024) (E08) 

Skoda otvoreneho prislubu dalsej serie, pretoze sme sa nedockali vyraznejsieho zaveru v, hned vo viacerych liniach. Po srdiecku pohladi akurat dcerenkine potvrdene podozrenie na skutocneho tatina. Atraktivna dvojka ostava spolu a rivali si pripijaju v obleckoch vo vazeni. Blbost v pozlatku, a preto, kvoli absencii najmensiej uveritelnosti, som sa s tym, ako divak, ani len nemohol stotoznit. Prostoducha zabava. ()

Súvisiace novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (viac)

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (viac)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (viac)

Reklama

Reklama