Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí pánové s lovčím jdou po trochu jiné kořisti. Susie zlanaří nějaké pomocníky na úklid nepořádku a Halstead poctí návštěvou svatý muž. (Netflix)

Recenzie (8)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opat, nadherna kamera, scenerie a vsetko to pozlatko okolo. Ale uz menej ma bavilo to, co sa tyka napatia, komedie, ci akcie. Podpriemer, ktory svojou "troskou" dviha i sympaticky "cistic" Dar Salim. ()

Reklama

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nikdy mi nevadilo ak boli vedľajšie postavy zaujímavejšie ako TIR hlavne. Minule som sa sťažoval na absenciu "Alfieho" z Peaky Blinders a tu som ju dostal. Čistič aj Gospel sú fakt dobré postavy, ako aj zamozny konkurent. Všetky postavy sa do všetkého rozumejú už na prvý pohľad, vedia čo robiť niekoľko krokov dopredu, oproti nim hlavný hrdina fakt zaostáva. Ale to nevadí. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • V scéne na party u Johnstona sa rozpráva Suzie so Stanleym o hodinkách Patek Philippe, ktoré mal Churchill, keď podpísal nemeckú kapituláciu. Lenže za Britániu podpísal dokumenty Arthur Tedder. Churchill už v tej dobe ani nebol premiér Británie. Tým bol Clement Attlee. (Drozdo57)

Reklama

Reklama