Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (66)

tron 

všetky recenzie používateľa

Dlhý (čo by nevadilo) a zvláštny (čo vlastne tiež nevadí, ehm...) film, od ktorého tak nejak automaticky (vzhľadom na voyeuristický resp. stalkerský motív) čakáte drsný psychotriler a napokon sa z toho vykľuje niečo úplne iné. Ale neprekáža vám to a celkom si to užívate (vďaka hypnotickej atmosfére, slušnej výprave a dobrému kastingu v čele s megasladkou Sydney Sweeney). No a keď sa „zmierite“ s tým, že toto nebude druhá Ruka na kolíske, tak sa vo finále tvorcovia vytasia s pár nečakanými twistami, po ktorých si uvedomíte, že ste vlastne celý čas pozerali drsný psychotriler, len to bolo tak rafinovane zakamuflované, že ste si to nevšimli. Za mňa veľmi fajn (i vďaka light erotike, určite by som to ale neoznačil za „poriadny“ erotický triler, takže nadržanci bacha na to!) hra s divákom, ale na štvrtú hviezdu to nemá. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Prakticky od začátku děj “spoileroval” a definitivně si to podělal hned v cca 15té minutě. Od té chvíle už mě to silně nebavilo a jediné co drželo mou pozornost byla občasné nahota. Hlavní Pipi je dutá až to není hezký (už jen ty kecy jak by bylo boží se ožrat, mít kocovinu a dělat kokotiny) a její chování je totálně na pěst. Zhruba v polovině začne dlouhá série naprosto nelogických situací (kdy si říkáte: “je blbá jak má velký kozy”) a když už konečně dojde na provalení toho naspoilerovaného, přichází obří LOL facan na závěr. Ach jo… taky to mohlo být kratší. ()

Reklama

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Sydney Sweeney a Ben Hardy zahrali svoje postavy na jednotku. __ Po nudnejšom rozbehu nasledovalo zaujímavé sledovanie susedov, ktoré však kazilo prihlúple/tínedžersky naivné správanie hlavnej hrdinky. Záverečná tretina bola vcelku napínavá, ale absolútne neuveriteľná. Cítil som, že tvorcovia veľmi tlačili na pilu, aby všetko do seba zapadlo. SPOILER: Pritom je nad slnko jasné, že by Pippa plná výčitiek so Sebastianom nikdy nespala a určite nie v byte, na ktorý bolo od nich vidno, čo dobre vedela. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Triler s veľkým nádychom erotiky, ktorý pôsobí ako vystrihnutý z 90. rokov. Krásna Sydney Sweeney sa svojej postavy mladej a naivnej Pippy zhostila veľmi dobre, film si kradne pre seba a čo určite poteší mužského diváka je tiež fakt, že rozhodne nepatrí k hanblivým herečkám. Voyeurovský námet je netradičný a celkom dobre využitý aj keď na druhej strane ťažko uveriť, že niekde na svete sú podobne nadizajnované byty kde máte život susedov ako na dlani.  Z 3 veľkých zvratov na konci som 2 odhalil, 1 ma príjemne prekvapil. Podobne je to aj s ich logikou- 2 z nich celkom dávajú zmysel, 3. a finálny bol už podľa mňa trochu navyše. Čo by som Voyeurom ďalej vytkol je prehnaná dĺžka 2 hodín(20-30 minút je navyše), niektoré nevýrazne napísané dialógy, ale suverénne najväčším tŕňom v oku bolo absolútne nelogické a naivné správanie hlavnej hrdinky v 2. polovici po tom ako ju opustí jej priateľ... To vyriešilo moju dilemu v rozhodovaní sa medzi 3 a 4 hviezdami a nakoniec teda Voyeuri odo mňa zostanú len na lepších 3. Avšak, patria rozhodne k tým zaujímavejším a lepším trilerom, aké som mal možnosť tento rok vidieť... 65% ()

agentmiky 

všetky recenzie používateľa

Tak nějak jsem čekal něco více než průměrný thriller, jenž by se ani tolik nevymykal těm, které si můžete pustit každý večer na Barandově. Dobře, co se týče audiovizuální stránky, tak na filmu vidíte, že nějaký peníz do toho samotného projektu byl investován, ale příběhově mě to moc nestrhlo. A to ta ústřední zápletka měla slibný potenciál. Bohužel ho tvůrci nedovedli do zdárného konce. Herecky asi OK, Sydney Sweeney si určitě otevřela dveře do Hollywoodu, dále i Ben Hardy nezklamal. Spíše zamrzí ta závěrečná třetina, kdy se díky těm všem zvratům stala z Voyeurů doslova a do písmene fraška. Chápu, že to vše bylo podané za účelem šokovat diváka, ale radši bych přivítal rozumnější zakončení. Takže shrnutí....Neurazí, nenadchne, ale osobně bych šáhnul po něčem promakanějším. Za mě 4,5/10 ()

Zaujímavosti (2)

  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)
  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)

Reklama

Reklama