Reklama

Reklama

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Bezxichtu je slušná noir záležitosť o chlapíkovi, ktorému našijú na tvár držku niekoho iného. Chlap pod vplyvom liekov nevie, či má haluze, alebo či sú udalosti, ktoré sa mu odohrávajú pred očami, pravdivé. Film je spracovaný tak, že sám divák vtiahnutý do deja netuší, či má paranoiu, pretože hlavný hrdina sa dohľadáva pravdy, kým naozaj je, kedže minulosť si už nepamätá. Výborný, síce lacno nakrútený, mind-fuck, ktorý definitívne stojí za videnie. 70% ()

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku to mělo dobře našlápnuto co se týče atmosféry, k tomu pár dobrejch masek a slibně se odvíjející děj alá Jacob's Ladder, jenže velmi brzy film prozradí že se vlastně nic hororovýho neděje, což mě částečně ztratilo. Konec už byl vyloženě k smíchu. Škoda, mohlo to bejt lepší. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

O "Faceless" musím povedať, že je film, ktorý mal poriadny potenciál na to, aby bol skvelý. Zaujímavý nápad, niekoľko dobrých postáv a istým spôsobom aj celkom schopne spracovaná záhada, kde som chcel vedieť ako to vlastne reálne bolo. Myslím si, že Alex Essoe zvládla svoju rolu celkom dobre a asi bola aj najzaujímavejšou postavou. Teda... spolu s Georgom. S filmom mám ale niekoľko problémov, ktoré mu vysoko ubližujú. Najväčší je asi aj práve jediný silnejší hororovejší moment, kde je napadnutý postavou s maskou. A tá časť nejde absolútne nikam. Ku koncu asi pochopíme udalosti, no v jadre akosi nedávajú úplne zmysel a scenáristi možno mali nejaké nápady, no každý do toho primiešal niečo iné a vo výsledku sa niekde stratila pointa. Mal som určitú predstavu o jednej postave, ktorá sa ale nenaplnila. A myslím si, že by to bolo zaujímavejšie. Nechcem moc zachádzať do spoilerov, no neviem popravde ako toto bez nich vysvetliť. Takže vložím sem presa len aspoň taký ľahší spoiler. Ak nechcete vedieť, preskočte text napísaný kurzívou. "LIGHT SPOILER ALERT" Nakoľko George trpí veľkou amnéziou, snaží sa pochopiť jednotlivé veci. A zistí, že informácie o darcoch tvárí sú falšované a niečo tu nehrá. A možno za tým všetkým stojí doktor Klein, ktorý ale pravdepodobne zmenil svoju identiu po útoku kyselinou. A otázkou je, kto je teraz doktor Klein? Mal som jeden tip, no ten bol nesprávny. No keby sa potvrdil, bolo by to podľa mňa zaujímavejšie. "LIGHT SPOILER END". Filmu by podľa mňa pomohlo, keby mal za sebou väčší rozpočet a mohli sme lepšie nasať atmosféru toho čo sa deje. A určite by mu pomohlo viac hororových elementov, ktoré sú tu trošku na okraj. Film je síce hlavne thrillerom, no podľa mňa to mohlo viac zatlačiť na svojich divákov a posunúť to do hororovej roviny. Takto je to film, ktorý bol v pohode, no myslím si, že mohol dosiahnuť aj viac. Hodnotenie: B- ()

Reklama

Reklama