Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (112)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Čo na toto povedať? Jedna obrovská absurdná dráma plná šialených postáv a nelogických zvratov. A to som v poslednej dobe chválil, že Poliaci točia samé dobré filmy. OK, tak sa našiel aj nejaký, ktorý dobrý nebol... A pritom, keď sa to tak vezme, tak potenciál v tom celkom bol. Len keby to nebolo také šialené tlačenie na pílu :( Ale aspoň tie hlášky a niektoré dialógy stáli za to, čiže sa na tom dalo aj trochu zasmiať. Aj keď najviac sa človek asi smial na tom, aké to je "hyperaktívne" :D ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Teenage mormedy stylu, kdo dnes přijel na mejdan, nemusí mít strach, že by ho ráno bolela hlava. Sex, drogy, chlebíčky a krev od sousedů szukamplecaků….docela jízda na národ, který odmítá potraty. Silvestrovský večírek, na který jste nepřišli řešit teorii relativity, ale jenom vypnout a nechat se polévat tělními tekutinami. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak s takýmto príjemným thrillerovým guilty plesaure som veru nerátal. Námetovo tak podobné mnohým nenáročným thrillerovým komédiám s nádychom hororu, no pritom tak diametrálne odlišné.... Táto poľská laskominka splnila svoj účel do bodky - zaujímavý úvod, krátke predstavenie postáv a potom už len šialená jazda za smrťou. A pritom sa nezabudlo ani na poriadnu dávku humoru. Silný nadpriemer. 85/100 ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Presne takto to dopadá, keď niekto nechápe podstatu (LIVINGODPAD), keď si niekto nevie v hlave porátať, čo má reálne od čoho očakávať, keď niekto nevie, aký je rozdiel medzi vtipom a sarkazmom, aj keď je to zrejmé hneď od úvodu, pričom kurva len slepý by si nevšimol, o čo tu naozaj kráča. Pri tomto filme sa nebudete rehotať ako jebnutý, ako pri nejakom Slnko Seno, Žandárovi zo S.T., či nejakej tuctovej, americkej kokotine, kde klasické prvky humoru nahrádzajú vulgarizmy. Toto je SARKAZMUS s riadnou dávkou primitivizmu, pričom kto to nechápe - treba vygoogliť (!), nájsť na Wikipédii, popýtať sa u susedov, následne sa s tým zmieriť, alebo sa na sledovanie takéhoto filmu jednoducho VY - JE - BAŤ lebo potom podobný názor ako od "kuchára bez čapice", čo píše komentáre so slovosledom na úrovni osemročného zmrda, vyznievajú fakt menejcenne. Pokiaľ sa niekomu pozdával Ruský thriller s riadnou dávkou čierneho humoru: "Tak už konečně chcípni, táto", mohol by sa mu aj tento dejovo úplne odlišný, no podstatou podobný snímok: "Všichni moji přátelé jsou mrtví". Pecka, ktorú treba vnímať s absolútnym nadhľadom .. ()

Hellierer 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo opravdu příjemné překvapení. Kombinace teenage-pařba komedií s trochou Divokých historek, v níž jste schopni sympatizovat s téměř každou postavou. Nemalá porce vtipných situací, vnadných žen a několika nápadů, která díky vhodně zvolené stopáži (pro Netflix nestandardní) uteče jako voda. Navíc to má opravdu povedený vizuál, super herce i příjemný soundtrack. Pravděpodobně jsem neviděl naposled. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama