Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (112)

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No waaaau,Polsko je krajinou sialencov a blaznov,ale v tom dobrom slova zmysle,lebo natocit nieco take je fakt crazy,vysledkom je paradny mix roznych filmovych zanrov,z uplne nevinnej party nastane hotove peklo i masaker,chvalim skvelu hudbu,nadherne zeny a aj samotny napad i namet,nieco take sa len tak nevidi a preto jednoznacne to najlepsie hodnotenie,ake sa len da...:⁠-⁠) ()

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

Španielske Divoké historky trochu viac okorenené a dokrvene v Polsku. Jedná zbraň, nevěra na každom kroku, cicky, sex a krv. Chybu nemal poslíček z pizzerie Moretti, na zabitie nedeľného poobedia viac ako fajn až na toho Ježiša na kríži, ktorý žmurkne z kríža na černocha s milfkou, to už prepiskli. Na poľskú tvorbu viac ako dobré, celistvé, miestami vtipné, zaujímavé do konca. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Na seriózny film je to málo vážne. Na uletenú a bezmyšlienkovitú zábavu pre násťročných zas málo bláznivé a s minimom vtipných momentov. Celkovo je z toho taký čudný mišmaš, kedy sem tam to chce byť vážne, sem tam vtipné, sem tam úplne bláznivé a vo výsledku nefunguje nič z toho. Keby celý film vyzeral ako posledných 20 minút, všetci by boli zrejme spokojný. Záver totiž do bodky spĺňa to, čo asi všetci očakávajú od podobného typu uleteného teenagerského filmu. Štýlové, uletené, akčné, vtipné a patrične krvavé. Keďže sme na Netflixe, tak technicky nejde o amatérčinu a aspoň to u mňa tento kúsok zachránilo od nižšieho hodnotenia. A teda spomínaný záver. Inak sklamanie. 30% ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„CO JE TO? NĚJAKÝ KLÍČEK…“ /// Týnejdžerskej večírek, kterej se trochu (?) zvrhl. Chlast, píchání, drogy…a absurdní situace, který končej hromaděním mrtvol. Má to svoje kouzlo. Taková vtipná týnejdžerská smrtící zábava. Nenáročný, ale nijak neprudící jednoduchá blbina. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím, že se naše silvestrovská párty trochu zvrhla. 2.) Nikdy jsem nebyl na žádný párty. /// Thx za titule „Mirka Mireková“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Nemyslím si, že toto je film primárne určený pre tínedžerov, hoci je o nich a nesmierne divokej silvestrovskej oslave. Opäť film, na ktorý musíte mať správnu náladu, lebo je prešpikovaný takými absurdnosťami, až zistíte, že sa bavíte. Nie je to novodobý Pulp Fiction ani Kill Bill, ale tvorcovia majú zmysel pre čierny humor a nič im nie je sväté. Už len začiatok – vyšetrovanie celého prípadu – a pochopíte, že v takomto duchu sa bude tváriť celý film. A vlastne potešil aj záver. Zábavné, bizarné, vulgárne, extravagantné a poľské. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama