Reklama

Reklama

Night Stalker: Hon na sériového vraha

(seriál)
  • USA Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer
Trailer
USA, 2021, 3 h 9 min (Minutáž: 46–48 min)

VOD (1)

Epizódy(4)

V roce 1985 číhá ve stinných zákoutích sluncem zalitého Los Angeles krutý sériový vrah. A dva neúnavní detektivové mu jdou bez ustání po krku. (Netflix)

Recenzie používateľa oasismanik k tomuto seriálu (2)

Ďábel ve Městě andělů (2021) (E01) 

Uvodná predstavovačka a zoznamovačka a policajná dvojka, ktorá vyzerá presne ako vystrihnutá z random kriminálky v 80. rokoch. O prípade neviem nič, tak už to dopozerám, ale úvodná časť ma veľmi nenadchla ani nezaujala, ba skôr nudila. ()

Příště to můžete být vy (2021) (E02) 

Pravdupovediac, absolútne ma to nebaví a čudujem sa sám sebe, že to vôbec pozerám. nebavia ma tie teleshoppingové ksichty. ktoré si zrejme účinkovanie v tomto dokumente skúšali 50 krát, nebavia ma ich životné a a rodiné príbehy, celé je to tak príšerne umelé, že sa až čudujem, že to naozaj natáčal Netflix. Zaujíma ma iba samotné pozadie prípadu, keďže o ňom neviem absolútne nič a bavia ma akurát vyšetrovacie metody rokov dávno minulých. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

Reklama

Reklama