Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tesne pred Vianocami oznámi Ivane (Tereza Kostková), ktorá žije len pre rodinu, jej manžel Martin (Marián Miezga) vec, ktorá jej zničí sviatky, a o ktorej vie len ich spoločná kamarátka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Tá sa ako jediná z partie nevydala a nemá deti. Žije sama, ale udržiava pomer so svojim šéfom Filipom (Martin Hofmann). Ďalšia z partie Ela (Andreea Vasile) je známa televízna moderátorka, ktorá vedie harmonický život s prekladateľom kníh Andrejom (Ondřej Sokol) a ich desaťročnými dvojičkami, kým sa nečakane neobjaví jej bývalá láska Dávid (Ján Koleník). Partiu uzatvára majiteľ reštaurácie Vlado (Pavel Bartos), ktorý sa po rozvode s Vierou (Soňa Norisová) druhýkrát oženil s mladšou Broňou (Dominika Morávková). Po skúsenostiach z predošlého vzťahu si neželá, aby jeho žena pracovala, tak Broňa robí všetko pre to, aby sa o jej pracovných aktivitách nedozvedel. Ela jej v tom pomáha. Spleť tajomstiev, koré majú medzi sebou nielen páry, ale aj samotní priatelia, sa začne ešte viac zamotávať, keď sa na Adrianu obráti premiérova manželka (Petra Vajdová) a chce svojho muža (Jaroslav Plesl) opustiť v čase predvolebnej kampane... (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (144)

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪,,Správny chlap musí vedieť vykuchať rybku." A vedieť sám sebe vykuchať oči a uši by v kontexte tohto (a iných česko-slovenských filmov) filmu tiež dosť pomohlo.⚪Klasická ,,evitovská" zmiešanina bez ladu a skladu, desať hlavných motívov, pričom ani na jeden sa dej poriadne nesústredí, všetko je vyhnané do krajnosti, pretože len tak má Evitka pocit, že môže zaujať. Takže dejový mišmaš, tri desiatky schematických postáv od švihnutej (a extrémne zle Kostkovou zahranej) manželky, čo musí mať všetko pod kontrolou, cez právničku riešiacu viac vzťahy ako prácu až k moderátorke, ktorá má vraj zatajovaný problém, aj napriek tomu, že o ňom už dávno svojmu mužovi povedala (wtf?). To všetko doplnené podivnými pesničkami (akási anglická pieseň od Gotta bol strop), pričom sa dej dve hodiny motá v ničom, aby sa, zase, klasicky evitovsky, ako v predchádzajúcich filmoch podľa jej ,,kníh" všetky problémy zázračne vyriešili 10 minút pred koncom. Zase, bez ladu a skladu, náhle sú všetky problémy zažehnané, našli sa na ne riešenia, i keď divák netuší prečo. Všetko končí horkosladko, Evita má pocit, ako to výborne psychologicky vymyslela, aké poučné sociálne drámy s presahom píše. Hmm. Kto jej konečne raz otvorí oči?⚪Ja zase netuším, prečo niektorí českí herci sú dabovaní a niektorí nie, načo kvôli dvom vedľajším úlohám bolo treba obsadzovať herečky z cudziny či prečo sa podobným paškvilom upíše aj taký Hofmann či Plesl, ktorí sa inak tvária, že hrajú ,,hlavne v kvalite." Tak, koruna očividne nikomu nesmrdí a ,,za peníze v Praze dům." Koleník ako rádoby bad boy je snáď najvtipnejšia (nechtiac) postava.⚪A rada by som mala Evitkin mozoček, v ktorom je najväčší škandál, ktorý dokáže ako spisovateľ vymyslieť rozvod u premiéra. Pretože to by určite rozhádalo celúúú krajinu a pobúrilo všetkých voličov. Premiérov rozvod. Ach, bože. Divákovi sa skôr zastaví rozum nad tým, že sa neustále nakrúcajú ďalšie a ďalšie Evitine hlúposti a stále to niekto financuje a produkuje.⚪ ()

Master19 odpad!

všetky recenzie používateľa

Angličtina má pro podobné počiny výstižnou zkratku začínající na W, končící na F a uprostřed je T. Nesmyslné chování nesympatických postav (navíc umocněné příšerným dabingem). Líbivá kamera nezakryje že se ve stejné scéně natočily záběry, které ve filmu dělí týdny, ba měsíce... A jako třešnička to celé utrpení trvá skoro dvě hodiny. ()

Reklama

darius1706 odpad!

všetky recenzie používateľa

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděl. Dotrpěl jsem to do konce jen proto, že jsem věřil, že nakonec řeknou, že to byl apríl. Neskutečně debilní příběh (tedy on tam vlastně žádný není, ale to, co tam je, je debilní), tragicky natočeno, tragicky zahráno, tragicky "dabováno". Tady na tom bylo špatně úplně všechno.. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Nezačali tie evitovky u mňa vysoko a napriek tomu dokážu ísť stále hlbšie a hlbšie. Tu, kým sa divák zorientuje, kým sa dostane do deja, kým pochopý, kto, čo, ako a prečo, sme dávno za polkou, kde prídu dve rýchlejšie a super zmätočné sekvencie a je (našťastie) koniec. Neviem, možno kniha je lepšia, vtipnejšia, ale do filmu sa to veľmi nedostalo. Plus ten experiment s rumunkami, no nie. Snáď sa to niekomu páčilo a niečo si z toho odniesol, ja som to teda nebol. ODPAD! ()

Rumbambule 

všetky recenzie používateľa

Jako není to žádná velká filmařina, ale to hodně slabé hodnocení tady mě přeci jen překvapilo (akutálně 33 %). Je to takový tuctový jakž takž koukatelný film. Trochu mě ruší ta mezinárodní účast a nepovedený dabing. Ještě i díky natáčení v mně neznámé Bratislavě jsem měla  pocit, jako bych se koukala na polský film. A do role Adriany bych obsadila Veroniku Kubařovou. To, že mi ji herečka nějak připomínala, ale vlastně to nebyla ona, mě celou dobu štvalo :D  A fakt nechápu, proč se do rolí obsazují herci, kteří věkově zřetelně neodpovídají postavám. On mu někdo těch 40 věřil??? No... Znovu si to nepustím, ale už jsem viděla mnohem horší české filmy. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)
  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)
  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)

Reklama

Reklama