Reklama

Reklama

Smrt do roku 2020

(TV film)
  • USA Death to 2020
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (156)

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Hej, jako vážně ? :D :D Myslím si, že potřebovali mít hodně veliké "koule" na to, aby toto vytvořili :D Ale jedině dobře, protože v současné chvíli je i potřeba, aby něco takového vzniklo..a Samuel L. Jackson? :D Úplně jsem si ho dokázala živě představit a šup - je tam :) Skvěle sarkasticky, svižně, vtipně, shrnutý rok 2020 z pohledu amerických občanů a těším se, co bude 2021. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Sranda prehnaná filtrom komerčnej spoločnosti Netflix, ktorá si uprostred filmu robí reklamnú pauzu pre svoje seriály a filmy. Sranda stredostavovského liberála, jednostranne namierená voči republikánom a rasistom. Sranda, tváriaca sa ako šľahajúca na všetky strany, ale voči demokratickému kandidátovi postavená len na neustále obmieňanom a veľmi neškodnom a bradatom vtipe: pozrite, je starý a vetchý ako Matuzalem! Sranda, geograficky nevnímajúca nič len USA a Veľkú Britániu - a keď sa im to v súvislostiach s vnútornou politikou a stavom krajiny čo len trošilinku hodí, ešte tam pricmrdne Čínu a Ukrajinu. Pár dobrých jebov sa, samozrejme našlo. Veď, ak by nie to by už autori boli úplní vypatlanci. Úplní neboli. Len takí obyčajní. ()

Reklama

Honzeek95 odpad!

všetky recenzie používateľa

Proč máte u toho napsaných tolik herců, kteří s touhle sračkou nemají nic společného? Jenom jim špiníte životopisy na csfd. Ubohé pokusy o politický humor, jasně manipulující povrchní klasická americká debilizace, logicky se bránící tomu jít více do hloubky problémů, protože by se odhalila stupidita tohoto zbytečného padokumentu, hrající si na komedii. Čistý odpad. ()

Wade Wright

všetky recenzie používateľa

Za mě celkem promarněná šance o nějakou fakt satiristickou prdel, která by šla trochu víc za hranu a trochu víc využila už tak dost potencionálně komediální rok. Tady to popravdě po chvíli docela nudí a klouže to po povrchu. Za zmínku u mě určitě stojí Joe Keery, Leslie Jones a nakonec možná i ta Cristin Milioti, jinak ale dost slabý. ()

skapinka 

všetky recenzie používateľa

Dlho som sa tak nenasmiala. Hviezdičku sťahujem kvôli tomu, že v dnešnej dobe je zrejme v pohode vtipkovať o všetkom... Pár tisíc mŕtvych ľudí? Jasné, nie je problém. Spravím si z toho srandu, veď o tom ten program je... Paródia na minulý katastrofálny rok. Jeden mŕtvy černoch? NIE! Musíme z toho na pár minút spraviť depresívny dokument, lebo to je asi jediná vec na svete, pri ktorej je zakázané vtipkovať... Chápem, asi by im to neprešlo. Ale aspoň jeden malý nenápadný vtip tam mohli hodiť. Divákovi to na pár minút pokazí náladu, kým sa začne znova baviť. (Teda aspoň mne) Plus v druhej polovici roka sa okrem USA na zvyšku planéty zrejme nič nedialo. Ale inak vcelku vtipný dokument, ktorý sa určite oplatí pozrieť a pobaví. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (1)

  • Již podruhé herec Joe Keery ztvárnil postavu YouTube influencera. Poprvé se tak stalo ve snímku Spree (2020). (Kuzmik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené