Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepopiratelné pouto celoživotních přátel Neila (Jake Short) a Gilberta (Miles J. Harvey) je otestováno až na hranici možností, a to tehdy, když Neil vysloví magické přání, které se splní. S pomocí Neilova charismatického souseda Jimmyho (Damon Wayans Jr.) a Gilbertových divokých nápadů prožije Neil jednu epickou noc. (Jardismo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Tak toto mi na rozdiel od väčšiny sadlo ako riť na šerbeľ. Fakt som sa popiči bavil. Jasné sem tam to trafí mimo alebo trošku viac prestrelí, ale to nevadí, lebo je to celé tak kurevsky štýlové a nekorektné a to si fakt cením. Kedy som naposledy videl film, kde sa neboja uťahovať si z teroristov z blm, hispánskych policajtov, indických predavačov v trafike, homosexuálov, kdejakých jeblých influencerov a podobne? A nie je to len tým, ale ten humor tu naozaj funguje, aj keď je miestami dosť na hrane a sprosté slová tu padajú častejšie ako facky v Terchovskej krčme. Ale nikdy sa to nezvrhne do vysloveného extrému alebo fekálu. Navyše herci sú tu všetci do jedného vybratí na jednotku, každý má svoju osobnosť a charizmu a odvádza dobrú robotu. Chémia medzi hlavným hrdinom a jeho čiernym buddym je doslova hmatateľná a obľúbil som si ich behom pár minút. K tomu toto je prvý film, kde som prvý krát spoznal veľmi zaujímavý herecký úkaz menom Odessa A'zion. Jo, je to tá kočka z najnovšieho Hellraisera a osobne jej veštím sľubnú hereckú kariéru. Tváričku aj talent na to má. No a zlatý klinec mejdanu. Hudba. Haddaway? Máme. New Radicals? Máme. A navyše dobre využite, hlavne posledná tanečná scéna S Haddawayom je topka. Takže za mňa veľká spokojnosť a keby sa dalo dám tri a pol, takto to dám asi predsa len za tri. Fuck it, dám štyri, nech trošku vybalansujem výsledné hodnotenie. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavé, že fínski tvorcovia preniesli celý dej vrátane hercov do prostredia USA. Bohvie prečo, ale takýto trhlý scenár by bol asi na fínske prostredie až príliš za čiarou. V rámci Ameriky to bolo síce prirodzenejšie, ale na tento štýl teenage komédií už sa cítim akosi pristarý. Toto bol skutočne poriadny úlet, a ten humor bol na môj vkus až príliš vulgárny. Ale aby som tomu nekrivdil, tak tu bolo aj viacero dobrých hlášok, na ktorých sa dalo úprimne zabaviť. No inak, zápletka a dej na úrovni US produkcie z prvého desaťročia nového milénia... (niečo na štýl American Pie, Road Trip, Dude Where's My Car?, etc) ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama