Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Československo Americký nindža 3 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Sean Davidson (David Bradley) sa ešte ako mladík vydal do Japonska, aby sa u majstra bojových umení naučil technike tohto boja, pretože chce pomstiť vraždu svojho otca. Keď vyrástol a bol už dostatočne pripravený na boj, pripojil sa k svojmu priateľovi Curtisovi Jacksonovi (Steve James) a vydal sa s ním na jeden z karibských ostrovov, kde sa koná medzinárodná súťaž bojových umení a kde určite stretne aj obávaného teroristu prezývaného „Kobra“ (Marjoe Gortner) - otcovho vraha! Jeho komplic Andreas (Yehuda Efroni), ktorý je zároveň organizátorom súťaže, plánuje zneužiť účastníkov pre svoje vlastné, zvrhlé záujmy. Na tých najlepších chce vyskúšať nový, umelo vytvorený vírus, ktorý vznikol v jeho laboratóriách. Ideálnym pokusným objektom je preňho práve Sean, ktorého počas súťaže uväznia a infikujú. Jeho priateľom sa ho síce podarí oslobodiť, to je však iba začiatok bitky, pretože Sean potrebuje protilátku, ktorá by mu vrátila zdravie - a pomstu, ktorá by mu vrátila pokoj! To však znamená poraziť jeho „malú“ armádu ninjov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (97)

fefo odpad!

všetky recenzie používateľa

Netusim, o co tam islo, ale vsade boli totalne trapni "ninjovia", dajaky neschopny idiot v ruzovom tielku, aka asi hlavny hrdina a nejaka aziatka, ktora bola super kung-fu skill, az kym ju nodkraglovali. A cernoch. Najlepsi bol cernoch, ktory musel vzdy vysekat idiota v tielku z pruseru, ked ho obklucili ninjovia a nemiesto razneho rezu katanou ho mlatili do brucha. Nakoniec sa idiot nejak dostane k hlavnemu zaporakovi, dostava na picu, spravi super mega prstovy ninja healing a seckych vymlaci. K tomu hra totalne idiotska hudba. Celkom vyzivna pripomienka beckovych akcnych filmov z 80 rokov. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Ak by ste sa rozhodli natočiť doma na dvore akčný bojový film, pravdepodobne by nevyzeral horšie ako táto "pecka". Je to hotový festival trápnosti, primitívnych hereckých výrazov a amatérskych bojových scén. Nanešťastie zábavnosť druhého dielu zmizla spolu s Dudikoffom. Nebyť zopár "over the top" dementných momentov, tak by to bolo na odpad. 2-/10 ()

Reklama

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Natočíme pár rvaček, dopřejeme Steve Jamesovi dostatek příležitostí, aby se mohl svléknout do půl pasu a pak se to nějak pokusíme alespoň trochu poslepovat do jednoho souvislejšího celku. Co na tom, že to dějově bude nijaké, vždyť přece o děj většině diváků vůbec nepůjde, tak co. Asi takhle se koncem osmdesátých a počátkem devadesátých let točily akční karate filmy. Aneb jak pronese jedna postava z filmu „Jsme přece Američani, no ne?“A my jsme to jako děti žrali. Dneska se tomu alespoň zasmějeme. Ale jedno musím uznat, Bradley je co se týče vizuální stránky karate, schopnější než Dudikoff. Ale zase mu schází ten kamenný ksicht. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Třetí setkání s americkým ninjou je skutečně smutné a nudné. Nový ninja v podání Davida Bradleyho je zcela mdlý a na rozdíl od slušně hrajícího Michaela Dudikoffa je zcela bez charakteru, Steve James už vůbec nevtipkuje a všechny bojové scény jsou více než směšné. Velice jednoduchoučký příběh lze shrnout asi tak: mladý kluk je svědkem vraždy svého otce, stane se z něj ninja, pak si jej jako objekt svých pokusů vybere nějaký magor, aby jeho touha po zlu byla následně potrestána. Celkově je tu jedna ubohá a zcela nelogicky natočená akční scéna vedle druhé, celé to nemá tempo a švih, je to prostě slabota. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Střídání stráží na postu režiséra a titulního představitele nepomohlo, spíš naopak a kvalitativní sestup pokračuje. Jestliže na dvojku se ještě dalo koukat kvůli Steve "Rambro" Jamesovi, který ji celou odkecal a odvtipkoval za Dudikoffa, tohle už je úplně o ničem. James tu sice zase několikrát odhodí košili a ve finále si opět natáhne rambovskou čelenku a svým kvérem nevzrušeně kosí vše živé, ale nemá tu zdaleka tolik vtipných dialogů a hlášek jako ve dvojce. Čestnou výjimkou budiž nejvtipnější replika filmu (B: "MÉHO MISTRA UNESLI NINJOVÉ!" "J: (zamyšleně) "NINJOVÉ? UŽ ZASE?") Zápletka pokračuje v bondovském duchu dvojky, bojuje se proti nebezpečnému viru, který chce zlý generál, plus přibyly obličejové masky jako v MISSION: IMPOSSIBLE. Už ve dvojce byli nevýrazní záporáci, ale ti v trojce stojí už vyloženě za hovno, navíc tu není žádný "vůdce zlých ninjů", se kterým by mohl Bradley na konci bojovat. A co hůř, Bradley je tu ještě moc mladý a jeho image pohodového amerického frajera se tu teprv formovala. Mimochodem podobně jako ve třetím díle předchozí cannonovské ninja série (NINJA PŘICHÁZÍ, NINJOVA POMSTA, NINJOVA NADVLÁDA) se i ve třetím AN objevuje žena ninja. Ale ani ona, ani zástupy pestrobarevných ninjů (černých, červených, modrých) tohle zbytečné pokračování nezachrání. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (6)

  • Úloha, ktorú hrá David Bradley, bola pôvodne ponúknutá Kurtovi McKinneymu. Ten ju odmietol, lebo sa obával, že by si ho ľudia zaškatuľkovali ako herca béčkových akčných filmov. (m.a.t.o.)
  • Michael Dudikoff odmietol účinkovať v tomto filme z niekoľkých dôvodov, medzi tie najvážnejšie patrila obava, žeby mohol byť zabetónovaný vo filmoch s bojovým umením a navyše, nechcel sa vrátiť natáčať do Juhoafrickej republiky, kde sa predtým natáčala aj druhá časť série. Nestotožňoval sa totiž s politikou apartheidu a bol odporcom tamojšej vlády. V ďalšom pokračovaní sa už objavil, produkoval sa totiž v neďalekom Lesothe. (beso74)

Reklama

Reklama