Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Československo Americký ninja 3 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sean Davidson (David Bradley) sa ešte ako mladík vydal do Japonska, aby sa u majstra bojových umení naučil technike tohto boja, pretože chce pomstiť vraždu svojho otca. Keď vyrástol a bol už dostatočne pripravený na boj, pripojil sa k svojmu priateľovi Curtisovi Jacksonovi (Steve James) a vydal sa s ním na jeden z karibských ostrovov, kde sa koná medzinárodná súťaž bojových umení a kde určite stretne aj obávaného teroristu prezývaného „Kobra“ (Marjoe Gortner) - otcovho vraha! Jeho komplic Andreas (Yehuda Efroni), ktorý je zároveň organizátorom súťaže, plánuje zneužiť účastníkov pre svoje vlastné, zvrhlé záujmy. Na tých najlepších chce vyskúšať nový, umelo vytvorený vírus, ktorý vznikol v jeho laboratóriách. Ideálnym pokusným objektom je preňho práve Sean, ktorého počas súťaže uväznia a infikujú. Jeho priateľom sa ho síce podarí oslobodiť, to je však iba začiatok bitky, pretože Sean potrebuje protilátku, ktorá by mu vrátila zdravie - a pomstu, ktorá by mu vrátila pokoj! To však znamená poraziť jeho „malú“ armádu ninjov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (97)

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Opravdu by mě zajímalo, jestli v době Amerického ninja byli lidi tak blbý, že se jim to líbilo nebo to za kýč bylo považováno už tehdy. Duddikoffa tu vystřídal David Bradley, který se sice od předchůdce umí lépe pohybovat ale jeho herecké schopnosti jsou na úrovni beginner. První dva díly byly pitomý ale ve své podstatě zábavný. Ale tady to hraniční s neuvěřitelnou hloupostí. Jako příklad bych vyzdvihl přistávání na korbě náklaďáku protože zem je moc tvrdá a rozmlátil by ses o ní. Nebo chvíli, kdy hlavního hrdinu zajmou a snad 20 minut filmu na něm dělají pokusy, v reálu to trvá snad několik dní a jeho kámoši furt čekají dle dohodnutého planu až jim otevře vrata :-) neuvěřitelný. Jediná věc co nezklamala byl Steve James a jeho karate striptýz styl. To je prostě nepřekonatelný. Před bitvou si pokaždý sundá svršek aby ho za půl hodiny zase někde objevil :D tu postavu miluju, jinak je trojka Ninji bohužel totální odpad. ()

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

V tomto Americkém ninjovi už Dudikoff nehraje. Zřejmě věděl proč. Protože na rozdíl od předchozích dvou dílů nemá pořádný děj a ani logiku. Místo Dudikoffa je tu poprvé David Bradley, který byl geniální v pátém dílu Amerického ninji, ale tady je jeho výkon stejně ubohý jako celý tento film (když tedy opominu bojové scény). [2905. hodnocení, 88. komentář, 20%, 173. nejhorší film] ()

Reklama

Nix 

všetky recenzie používateľa

No nejhorší film to určitě není. Ani nějaký odpad. Pořád se na to v klidu dá dívat. Jasně, souboje a dialogy úplně na první dobrou nezaujmou, ale přece je to ultra béčko. A těch soubojů je tu dost. Hlavně na Davidovi jde vidět, že není tak prkenný a umí se hejbat aspoň. Steve je tu pořád stejný a aspoň on prohodí nějakou tu hlášku. Prostě zase, tahle série určitě není ta nejlepší, ale jako odpočinek a ultra béčkovému fandovi to poslouží dokonale. Za mne pohoda. ()

Thomm odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejlepší akční scény byly o reklamách, konkrétně v té, kde T-Mobile nabízí internet o 50% levněji nebo co a ninjové tam skáčou a házejí hvězdice. Něco tak "akčního" ve filmu vůbec nebylo, herci nejsou herci, děj neexistuje, hlavní záporák taky ne, dialogy jsou debilní jak ve filmech s Hulkem Hoganem nebo Chuckem Norrisem a... nevim proč to vůbec komentuju, když je to úplně jasný na první pohled. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Filmový projekt ‘Americký ninja’ se dostal do třetího pokračování a bohužel už bez Michaela Dudikoffa. Steve James jako Curtis Jackson však přítomen i nadále je. Takže koho tu máme místo Michaela? No jasně, David Bradley. Další matador akčních videosnímků s bojovým uměním a tohle je v podstatě jeho první film, od kterého se žánrově odrazil. Máme tu tedy nově Seana Davidsona. Flashbackem je přirozeně ukázáno, kde se v dětství naučil bojového umění. To aby bylo jasno. Krapet je tu dějově náznak staré známé šablony, kdy jde na mezinárodní soutěž bojových umění, kde doufá, že narazí na vraha svého otce. Ale nakonec je všechno jinak, neboť s vervou sobě vlastní se zaplete do úplně jiného problému s Curtisem Jacksonem po svém boku. Béčkový nízkorozpočtový videosnímek, který byl ve své době spolu s dalšími podobnými ohromným hitem tzv. pirátských videokazetách. Na dnešní dobu už bohužel značně zestárnul a svou diskutabilní kvalitou, hlavně co se týče scénáře, je hodně přehlížen. Své chyby má, ale s nostalgického hlediska má také v sobě určitě kouzlo nechtěného. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (6)

  • Úloha, ktorú hrá David Bradley, bola pôvodne ponúknutá Kurtovi McKinneymu. Ten ju odmietol, lebo sa obával, že by si ho ľudia zaškatuľkovali ako herca béčkových akčných filmov. (m.a.t.o.)
  • Napriek názvu filmu je to v rámci série prvý diel, ktorého dej sa odohráva v USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama