Reklama

Reklama

Což takhle dát si špenát

  • Československo Což takhle dát si špenát (viac)
TV spot
Československo, 1977, 86 min

Scenár:

Miloš Macourek

Hudba:

Karel Svoboda

Hrajú:

Vladimír Menšík, Jiří Sovák, Iva Janžurová, Michal Kocourek, Ondřej Hach, František Filipovský, Ivana Maříková, Petr Přívozník, Stella Zázvorková (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Hrdinami komédie plnej krkolomných absurdných zápletiek, zámen, zmätkov a rozuzlení sú fuškári Jarda Zemánek a Franta Liška, ktorým nič nie je sväté. Sotva sa dostanú z väzenia, kde sa ocitli kvôli nepodarenej krádeži liehu, už sa aj vezú v ďalšom maléri. Oboch výmyselníkov si totiž najme majiteľ kozmetického salóna v hoteli Imperial, ktorý sa spolčil s docentom Mlejnkom z výskumného ústavu, kde práve vynašli prístroj na regeneráciu starých dojníc. Obaja chcú, aby Zemánek s Liškom získali presnú kópiu prístroja, ktorú ale využijú na to, aby bohatým paničkám navrátili stratenú mladosť. Má to však háčik. Kto chce liečebnú kúru podstúpiť, nesmie v kritickej dobe jesť špenát, ktorý účinky prístroja znásobuje... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Z nakrúcania
Z nakrúcania
D: čeština
14:25

Súvisiace novinky

Zemřel herec Josef Somr

Zemřel herec Josef Somr

16.10.2022

Česká kinematografie v neděli přišla o jedno z velkých hereckých jmen, ve věku osmaosmdesáti let totiž odešel známý český filmový a divadelní herec Josef Somr. Mnozí diváci si na něj vzpomenou jako… (viac)

Zemřel režisér Václav Vorlíček

Zemřel režisér Václav Vorlíček

06.02.2019

Legendární český režisér Václav Vorlíček zemřel ve věku 88 let. Tvůrce řady známých českých klasik jako Tři oříšky pro Popelku, Arabela nebo Dívka na koštěti zemřel v pražské nemocnici, informaci… (viac)

Reklama

Reklama