Reklama

Reklama

Recenzie (6)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Pohodový a srandou preložený rozhovor dvoch moderátorov a jedného hosťa. Funguje ako obrazový trialóg a zároveň podcast. Od úvodných častí, kde prevažovali ako hostia kolegovia moderátorov - iní standupoví komici, sa rozhovory čiastočne posunuli kvalitatívne nahor. Najmä tam, kde boli hostia z iných oblastí - hudobníci, novinári, herečky a tak. Tieto diely nerozoberajú toľko pohľadom zvnútra tvorbu komických vystúpení, ich pocity, ciele. Miestami pre nezainteresovaných rýpanie sa vo výrobe chacha vystúpení zaváňa insiderskou nudou. Hosť je vyobracaný otázkami na rôzne spôsoby, moderátori do toho hovoria vlastné úvahy a príhody. Občas sa nechajú uniesť samožerskou dôležitosťou vlastných vedomostí. Sú ale pomerne vzdelaní a sčítaní, takže to nezaváňa extra trapošinou, či rétorickou nedostatočnosťou. Len semo-tamo improvizačné natiahnuté nejakej odbočky prejde do nudy. Nemá to charakter vyčerpávajúceho výsluchu, skôr pohodovej relácie. Miestami rozosmeje viac ako filmová komédia. Dĺžka málokedy pod dve hodiny. Odporúčam ako jeden z najvtipnejších internetových pravidelných rozhovorov. 65% ()

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Občas skvelé, občas nuda, občas nasranie. Ale zlého alebo nudného hosťa som tam tu ešte nezažil. Mnohí mi ale dáte za pravdu, že závisí do akého egotripu sa jeden z pánkov zobudí. Škoda. Ale veľmi cením pravidelnosť. Vždy viem, že aha, dnes je streda, dnes sa budem po ceste domov smiať. A to je super, ďakujem za to. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

Príjemná oddychová relácia, kde sa dá veľa nasmiať, ktorú moderujú stand-up komici Silných rečí Jakub Lužina a Gabo Žifčák. ()

toi-toi 

všetky recenzie používateľa

Videl som cez sto dielov a zväčša to bolo super. Avšak čím dlhšie vysielané, tým je Lužina otravnejší. Načo pustiť hosťa k slovu, keď on vie všetko lepšie a presnejšie. Mnoho dezinformácií a nepresností rozpráva, no aspoň má komu skákať do reči. ()

arbeit odpad!

všetky recenzie používateľa

Nedá sa to ani len počúvať, nie to ešte pozerať. Jeden má nepríjemný hlas sám o sebe a druhý šušle. V podstate rovnaká tragédia ako celý slovenský stand-up. ()

AAsniper 

všetky recenzie používateľa

Najlepší a môj najobľúbenejší slovenský podcast, bez debaty. Aj napriek Kubovému skákaniu do reči hosťom a všetkému knowledge, ktoré získava výlučne z Netflixu. Gabo to silno zachraňuje. Zaujímaví a vtipní hostia. Škoda len, že poslednou dobou sa podcast politizuje. (aj napriek historickému prísľubu, že nechcú politikárčiť). ()

Reklama

Reklama