Reklama

Reklama

Boku wa tomodači ga sukunai

(seriál)
  • Japonsko 僕は友達が少ない (viac)

Série(2) / Epizódy(24)

Recenzie (2)

Terezinka198 

všetky recenzie používateľa

Jak bych zhodnotila obě série Haganai? Každá mě zaujala něčím jiným, obě mě náramně bavily a epizody plynuly samy od sebe, vtipy nedřely, postavy byly příjemné. Možná v první sérii mě trošičku mrzelo "neustálé hraní" her, ale mohu nad tím mávnout rukou, protože jsem se opravdu bavila (stejně tak odpouštím lehce násilnou scénu s nahou Senou, ale whatever :D ve finále mě to taky pobavilo). V té druhé sérii by někdo podotkl, že se Sena a Yozora věčně hádaly, ale to dělaly i v první sérii. Kodakův problém (a i od dívek) je mi vcelku blízký. Jak získat pravé přátele? Je na to nějaký správný "recept" nebo postup? Kdyby tady byly ve škole povinné kluby a někdo by takovýhle vymyslel, hned bych tam byla pečená vařená :D jediné mínus, které zde vidím, jsou právě jenom ony dvě osamocené série a v nedohlednu žádné další pokračování. A je to škoda. Málokdy se nyní stane, aby se mi líbily obě série z jednoho anime. Ale zase o důvod víc, proč se k Haganai někdy v budoucnu zase vrátit a zhodnotit, zda to budu vnímat jinak, nebo si povzdychnu, že mám pořád stejný problém, jako hlavní hrdinové zde. ;) ()

RoyBatty444 

všetky recenzie používateľa

Háremovka v školskom katolíckom (asi) prostredí. Dvaja chlapci, ktorý sú šikanovaný lebo sa výzorovo odlišujú a dievčatá s fóbiami a komplexmi sa stretávajú v klube susedov. Rivalita dievčat a ich úchylky sú hlavnou náplňou ako aj zabudnuté priateľstvo hlavných protagonistiek Yozora Mikazuki a Kodaka Hasegawa. Napriek excentrickým postavám sa nejedná o bláznivú komédiu nakoľko tón udáva aj vyrovnaný Kodaka. Dobre som sa pobavil. ()

Reklama

Galéria (376)

Zaujímavosti (1)

  • V 11. díle si lze všimnout odkazu na anime Ore no imouto ga konna ni kawaiiwake ga nai (od r. 2010), a to konkrétně ve scéně, když se ústřední postavy baví o Comiketu. V jednom z flashbacků si lze povšimnout záběru na postavy, které až neobyčejně připomínají hlavní postavy zmíněného seriálu Saori, Gokou, Kirino a Kyousukeho. (-Victor-)

Reklama

Reklama