Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Sci-Fi

Recenzie (1 377)

plagát

Všetko sa zmení (2021) 

Chováme sa ako vlastníci planéty. Filmo dokument skabucký posolstvo o to naliehavejšie. Homo sapiens svoje okolie pretvára a jedná ako parazit, ktorý ale svojho hostiteľa zabíja.

plagát

The Last of Us (2023) (seriál) 

S1. Morálka nechutná a prvoplánová. Aj keď odznie, že to nie je o dobrých ľuďoch. Tak tam mohol byť aspoň náznak nápravy, ale nie je. Jednoducho to chce byť čo najnechutnejšie ako sa len dá lebo ak stratíme spoločenské zriadenie tak zdivieme. A čo leží za nami zahodíme ako špak. Čím horšie tým lepšie to sa, ale dalo čakať veď ide o horor. A to ešte aj patetický horor, ktorý zabočí do kategórie psychopati. Retrospektívne diely pohnútky postáv vysvetľujú. Napriek tomu ich mohli skrátiť. Prostredie a postavy sú uveriteľné. Herecky nie je čo vytknúť. Hru som nehral, ale nakoľko to má byť jej príbeh, tak už ani nemusím.

plagát

Fallout (2024) (seriál) 

S01 Pokračovanie hry Fallout. Dobre spravené s občasnou vatou. Postavy aj svet uveriteľný. Aj hráči dostali celkom obstojný seriál. Všetky tri dejové linky, ktoré sa časom pretnú sú zaujímavé a dobre sa doplňujú. Čo ma rušilo boli predely retrospektívy, ktoré pôsobili ako iný seriál.

plagát

Ore dake Level Up na Ken (2024) (seriál) 

S01 Viac kórejské ako japonské, s prvkami MMORPG a bohužiaľ aj lootboxami, dennými úlohami. Ešte, že nie je Sung posadnutý brnením a neriešia aj mikrotransakcie. Hrdina je skrytý talent a vyvolený cudzou entitou. Nakoľko sa mu leveluje dobre a odvaha tiež nechýba (záchrana príde vždy. nakoniec). Dynamické boje sú trochu neprehľadné a prešpikované efektami. Príbeh zaujme hlavne vývojom postavy a udržiavaním neznáma ako: - kto je antagonista, aký význam má Sung (najskôr bude asi šampión v nejakej zvrhlej hre), prečo majú vyvolený S triedy také problémy s ostrovom Džejdžu?

plagát

Kekkon jubiwa monogatari (2024) (seriál) 

Pre pubošov. Hlúpučký príbeh a tak aj postavy. Všetko je to tak akoby niekto znalý populárnych titulov, s vyspelosťou decka, napísala romantické anime s echi prvkami pre japonskú zdržanlivostnú kultúru. Postavy sú milé, je tam tak akurát dostatok napätia a očakávania, čo vylezie spoza rohu, a to ma pri tom udržalo.

plagát

Hrozba smrti (2024) 

Celé to pôsobí ako MMA zápas s vatou. Príbeh obohraný a postavy s malou hĺbkou. Vsadenie na bitkára/zabijaka/dobráka pôsobí odpudzujúco. Film vďaka scenáru väčšinou znie ako B-čko aj keď vizuálne je celkom dobrý. Gyllendhaala môžem a ten to aj štandardne ťahá. Pokiaľ sa nezjaví McGregor.

plagát

Fairy Tail (2009) (seriál) 

Štandardný šónen s nekonečným príbehom pokorovanie jedného nepremožiteľného nepriateľa za druhým. Občas veselé a zo začiatku aj dobre pozerateľné až sa to ojedlo S05E33. Chýba tomu väčšia hĺbka a nápaditosť. Postavy sú sympatické a dobre rozpoznateľné.

plagát

Exotica (1994) 

Zaujímavý psychologický, hudobný a vizuálny  počin, ktorý je zhadzovaný slabými hereckými výkonmi a slabším dejom. Mal som z toho pocit, že sa to hrá na avantgardu.