Reklama

Reklama

Guillermo Vilas: Vyrovnat skóre

  • Argentína Vilas: Serás lo que debas ser o no serás nada (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Argentinský novinář se snaží dokázat, že slavnému tenistovi Guillermu Vilasovi bylo v 70. letech neprávem odepřeno prvenství na světovém žebříčku tenistů. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Kwaichi 

všetky recenzie používateľa

Keď mohlo byť zmenených toľko športových výsledkov z minulosti, neviem prečo nemôžu Vilasa zapísať do historických tabuliek ATP. Najmä ak tam jeho meno má svoje právoplatné miesto. Vilas bol fenomén, ktorý sa dnes len tak nevidí. Nehral pre slávu, ani peniaze. Hral jednoducho pre radosť z tenisu. ()

kralMiroslav 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobre urobený dokument, miestami dosť emotívny. Kvalitná réžia, film nemá hluché miesta. Ja by som dal 80-85 percent. K obsahu filmu asi toľko, že som si pozrel oficiálne stránky ATP a v sedemdesiatych rokoch bol rebríček zverejňovaný skutočne dosť sporadicky, za rok 1975 to bolo len trinásťkrát. Čiže z času na čas (nepravidelne) vypočítali poradie a zverejnili ho. Ak bol k niektorému dátumu na prvom mieste Connors a pri najbližšom výpočte trebárs o päť týždňov vyšlo, že je znovu prvý Connors, tak mu rátali, že bol na prvom mieste aj tie týždne bez výpočtu. Dokonca sa uvádza, že v roku 1975 bol svetovou jednotkou nepretržite, lebo pri tých trinástich výpočtoch počas roka to tak vyšlo. ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama