Reklama

Reklama

Sázka, co se neodmítá

  • Taliansko Sballato, gasato, completamente fuso (viac)
všetky plagáty

Ambiciózní novinářku už nebaví psát nudné sloupky. Uzavře proto se šéfredaktorem divokou sázku, že jestli za týden nenapíše reportáž na úvodní stranu, vyspí se s ním. (Netflix)

Recenzie (3)

dyfur

všetky recenzie používateľa

.......Steno - Edwige Fenech - roky osemdesiate - komédia.... asi kvalitný český dabing ,ktorý sa kedysi robil - by to o dosť vylepšil.... ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Edwige Fenech hrá novinárku, ktorú už nebaví dostávať hlúpe články, a neustále ju brať ako ozdobu a hlúpu ženu, ktorá nevie o ničom inom písať, len o varení či štrikovaní. Aby dokázala svoju chytrosť, Patricia (Fenech) sa staví so svojím vydavateľom Tozattim (Enrico Maria Salerno), že ak sa jej nepodarí dodať kvalitný článok (o sexuálnych fantáziách typického talianskeho muža), pôjde s ním do postele. Film obsahuje nahotu, ale hlavným lákadlom je komédia alebo skeče, ktoré nasledujú, keď sa naša hlavná postava snaží byť reportérkou, ale všetky jej pokúsi vedú k hromade nesúvisiacich scén a hlúpych blábolov. Jediné, čo môžem oceniť je pár fantastických striptízových scén. 4/10 ()

charles3 

všetky recenzie používateľa

Solidní komedie s půvabnou "Taxikářkou" Edwige Fenech v hlavní roli. Navzdory herecké účasti její a také známého E.M.Salerna v úloze jejího šéfa si celý film prakticky pro sebe ukradnul mně dosud méně známý Diego Abatantuono v roli výřečného balkánského taxikáře. Na filmu zaujala jeho erotická uměřenost, Salernův civilní herecký projev, postavy jeho vyděračských dcer + domnělého italskoamerického režiséra nebo krátká variace na Shinning. Český název: "Sázka, co se neodmítá" (Netflix) ()

Reklama

Reklama