Reklama

Reklama

Ide sa rodiť!

  • Česko 5 x jinak (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Posledný deň pred odchodom do dôchodku je Dominique (Josiane Balasko), svojhlavá pôrodná asistentka, nútená spolupracovať s arogantným mladým pôrodníkom Morettim (Nicolas Maury). Spoločne budú musieť sprevádzať päť žien, ktoré sa navzájom nepoznajú, každá je iná, ale ocitnú sa v rovnakej pôrodnici, aby prežili obdobie od prvých kontrakcií až po pôrod. Priebežne sa teda zoznamujeme s nasledujúcimi postavami: Lesbický pár Clémentine (Fadily Camara) a Lan (Mélodie Richard), pričom rodiť má Lan, ktoré využili služby náhradného otca, aby mohli mať bábätko. Náhradný otec sa ale nechce dieťaťa vzdať a navrhuje, aby bábätko vychovávali v trojici. Clémentine sa s ním ale niekoľkokrát poháda, dokonca aj pobije, pretože zaplatené dostal a Clémentine aj Lan si želajú vychovávať dieťa samy. Otec neskôr situáciu pochopí a bez rozlúčky odíde. Lan porodí a obe si spoločne užívajú bábätko. Ďalším párom je Estelle (Sarah Stern) a Jean-Baptiste (Antoine Gouy), ktorého otec zomrel v deň pôrodu a on sa to zdráha Estelle povedať, aby nemala zbytočný stres navyše, Estelle sa navyše rozhodla rodiť do vody, pri všetkom ale asistuje Estellina despotická „ezo“ matka, ktorá neustále narúša priebeh pôrodu. Estelle nakoniec pochopí, aký zlý vplyv na ňu matka má a počas pôrodu ju vyženie z nemocnice preč. Jeanovi-Baptistovi potom sľubuje, že už sa im jej matka do života miešať nebude... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

5x pôrod a kulka do hlavy. Vôbec som tento film nepochopil, nechcem ho pochopiť a frantíci zase raz dokázali, že sú piči. ODPAD! ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Feministická sračka, kde vrcholom ženstva je afro-biely lesbický pár, ktorý sa nechá ošukať lúzrom, aby si založili "rodinu". Vlastne celý film začína festivalom šukačky, aby sme vedeli, kto je kto, a ktorá ktorému (ktorej?) prečo dala. Čím miešanejší, podivnejší a inkluzívnejší pár, tým lepšie. Novodobé Francúzsko. Celý film má ale akciu, rýchly spád, ale nie je to ani dobrá komédia, ani dobrá dráma. Taký vymytý film, ktorý má pár scén, pri ktorých sa dá trocha pousmiať, ale je tam aj veľa trápnych momentov. Akurát pár zo zoznamky bol zaujímavý. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (2)

  • S iba 150 000 divákmi počas celého leta pri rozpočte 6,64 milióna eur sa film stal jedným z francúzskych prepadákov roku 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama