Reklama

Reklama

Srdce vítězů

  • USA Heart of Champions (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Během posledního roku na vysoké škole Ivy League v roce 1999 se životy skupiny přátel a spoluhráčů z posádky navždy změní, když armádní veterinář převezme funkci trenéra jejich dysfunkčního veslařského týmu. (Canal+)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (4)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Silnejšie tri za slušnú športovú drámu z prostredia, ktoré vo filmoch často nevídať. Casting bol sympatický, samozrejme na čele s Michaelom Shannonom. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Druhý celovečerný film Michaela Mailera je (opätovne) tvorený pomocou klasických šablón šport-based filmov. Normálne a klasické vedenie filmu, kde jedine scény pred záverom dokážu vykoľajiť diváka z „monotónneho“ príbehu. Úkoly herectva tu má na starosti (len) Michael Shannon. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Pekný príbeh o rozhádanej 8-veslici bez harmónie a nezdravej rivalite v jedno tíme. Aj keď dej ide v typickej a osvedčenej športovej schéme, tak aspoň to veslárske prostredie bolo z tohto pohľadu zaujímavé (keďže väčšinou pochádzajú športové filmy najmä z kolektívnych športov). Inak, ak mám pravdu povedať, tak ústredná dvojica rivalov (Alex a Jack) mi bola strašne nesympatická - fakt neznášam takýchto ego maniakov, čo si potrebujú stále niečo dokazovať. Takže ani tá osudová scéna ma až tak nebrala - v podstate to bolo logické vyústenie udalostí. No a ten záverečný závod, to pôsobilo fakt rozprávkovo... 3*, najmä za to originálne veslárske prostredie. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Mailer robí dobré filmy. Vedia doručiť myšlienku, emóciu. Tu sa dokurvil len ten záver, lebo swing použiť nemohli. Celkovo by som si nikdy nepomyslel, že vydržím sústredene pozerať film o veslovaní, lebo to jediné je tam zaujímavé. Celý ten príbeh okolo sme už videli tisíckrát. 2 z 5 ()

Galéria (38)

Reklama

Reklama