Reklama

Reklama

After: Puto

  • Česko After: Pouto (viac)
Trailer 5

Obsahy(1)

Štvrtý diel romantickej ságy sa začína tam, kde sa predchádzajúci film skončil. V Londýne na svadbe Hardinovej mamy. Hardin sa nedokáže zmieriť so šokujúcim odhalením o svojom skutočnom otcovi. Začína sa prepadať do temnoty svojej duše a utápať v alkohole. Tessa sa vracia do Ameriky, kde ju postihne osobná tragédia. Vzápätí za ňou prichádza aj Hardin, aby jej poskytol oporu. Je však už príliš nevypočítateľný a boj s vlastnými démonmi ho pohltil natoľko, že situáciu len zhorší a ich krehký vzťah privedie až na pokraj konca. Tessa si uvedomuje, že napriek túžbe a láske, ktorú k Hardinovi cíti, prišiel čas, keď musí začať myslieť na seba, na svoje šťastie. Čas, keď si musí vybudovať vlastný život. Odchádza do New Yorku, aby začala odznova. Zlomený Hardin sa po čase rozhodne opäť o Tessu bojovať, ale možno už je príliš neskoro. Tessa dávno nie je nevinnou študentkou, uvedomuje si svoje životné možnosti a možno dokáže byť rovnako krutá ako kedysi Hardin. Pri každom spoločnom stretnutí je vášeň silnejšia ako oni dvaja a nedokážu jej odolať. Oplatí sa však o takúto lásku bojovať za každú cenu? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 5

Recenzie (30)

John80 

všetky recenzie používateľa

4.časť a stále dookola to isté spojené s citovým vydieraním nesympatickeho Hardina , herečka v úlohe Tessy je veľmi pekná ale Hardin sa k nej vôbec nehodí, v každej časti sa snaží hrať na niečo čím nieje a takisto si stále niečo dokazuje, myslím,že na jeho úlohu by sa hodil aj iní herec a samozrejme film bude pokračovať ďalšom časťou, zbytočne roztahany film do viacerých častí 3* ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No viditelne sa tvorcovia filmu absolutne nikam neposunuli a stagnuju v sra*kach,viac-menej je to o tom istom ako v tretom dieli,hadky,zmierenie,je*acka,lutovanie sa,slzy,chlast,no jednoducho telenovela v americkom style,najviac ma se*ie Hardin,je to ta najje*nutejsia postava v historii filmu,ko*otko na pohladanie,ale zbytocne sa budem rozculovat,jedna hviezda za hudbu a uz som mal moznost vidiet aj piate pokracovanie,ktore tiez nestoji za vela,no chvalabohu je definitivny koniec tejto serie a to tak vyborne zacala,no co uz,nie su kazdy den Vianoce...:⁠-⁠) ()

Reklama

Ondatra 

všetky recenzie používateľa

Pořád to stejný dokola. Jednou ten vztah je nahoře, jednou dole. Ale stejně všichni víme, že ten vztah nikdy neskončí dobře a že tam budou vždycky problémy ať už na straně Tessy nebo na straně Hardina. Zároveň mi přijde, že pokud se zrovna jedná o problémy mezi hlavními postavami, tak jediné řešení, které oni znají je sex. Proto polovina filmu, ať už tohoto nebo předešlých dílů jsou jenom sexuální scény, které už mi začínají lézt krkem. Chápu, že série je cílená na náctileté, ale tvůrci by občas mohli přijít s něčím jiným. Celý příběh je akorát obzvláštněn zprávou z minulého dílu a smutnou událostí tohoto pokračování, kterou vám samozřejmě neprozradím. Nic nového jinak čtvrtý díl nepřináší. 3,5/10 ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

Na romantickou filmovou sérii After musíte pohlížet optikou teenagerů, kterým je primárně určena. Pak pravděpodobně budete v hodnocení shovívavější. Kdyby mi bylo znovu patnáct, asi by se mi to poměrně líbilo. Nechybí tady láska, touha, vášeň a chtíč, ba ani zklamání, bolest či naděje. Děj navíc doprovázejí srdceryvné písničky. V tom bych si nejspíš spokojeně libovala. Dnes už mě ovšem celkem otravuje ta hromada ohraných klišé a jistá scenáristická impotence. I když zrovna v tomto snímku se příběh aspoň trochu rozvíjí a posouvá dál. (50%) ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪Toľko klišé sprostoty, ktorú obsiahla táto séria, potažmo knižná, sa len tak nevidí.⚪V poradí 4. diel ,,ságy" o patologickom vzťahu-nevzťahu dvoch mladých alibistov/egomaniakov/hlupákov/manipulátorov, ktorí sa neustále zraňujú navzájom, každých 15 minút si hovoria, ako sa musia rozísť a posunúť vpred, aby sa za 10 minút čistého filmového času zase zišli, znova dali dokopy a cyklus opakovali.⚪Doslovná špirála smrti. Všetko je povrchné, všetci sú krásni, všetci bývajú v bohatých rezidenciách a to jediné, čo riešia, sú vzťahy. Aj tá škola, ktorá sa ako-tak riešila v prvom dieli sa odsunula na desiatu koľaj. Každý použitý motív je klišé, každá postava je archetyp, no v tomto dieli je to ešte horšie ako v predošlých - tento diel sa totiž začína brať neskutočne vážne, snaží sa vydávať tento čistý žánrový paškvil za akési vysoké umenie, scenár vkladá postavám do úst rôzne pseudohlboké myšlienky, cituje Hemingwaya, používa hlúpe motívy na ,,asi rozšírenie charakterov postáv" (smrť v rodine, nemožnosť mať deti atď.), pričom sa funkčne nepracuje ani s jedným, všetko sa objaví a zase zmizne, v pravidelných intervaloch.⚪Filmy pre mladých či dospievajúcich môžu byť naivné, no nemajú byť blbé a dehonestovať intelekt mládeže, so pseudopresahom, hrajúce sa na niečo, čo nie sú. Na to sa hrala aj ,,autorka" predlohy, ktorá na platforme Wattpad ,,spráskala" túto fanfikciu ako 15-ročná. Nemožno sa potom diviť, že aj scenáre vyzerajú tak, ako vyzerajú.⚪Je však úmor sledovať film až do konca, skoroschizofrenické postavy menia svoje nálady a názory ako vietor fúka, všetky svoje problémy riešia sexom, čo ešte aj sami reflektujú v dialógu ako vtip. Hrůza a děs, niečo ako šité na Halloween. Inak, zdalo sa, že tento diel bude posledný a ono nie, zase sa to potiahne.⚪ ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Film je natočený podle stejnojmenné knihy od Anny Todd. (ČSFD)
  • Filmovalo sa predovšetkým v bulharskom hlavnom meste Sofia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama