Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Skutočný seriálový príbeh, ktorý sa veľmi verne drží priebehu vyšetrovania tzv. „ponorkového prípadu“, ktorý riešila dánska polícia v Kodani. Išlo o zmiznutie novinárky Kim Wall, ktorá robila reportáž so známym a populárnym dánskym vedcom v jeho zhotovenej ponorke, na ktorú nastúpila v októbri roku 2017 a odkiaľ sa nikdy viac nevrátila. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa Franc1s k tomuto seriálu (4)

Vyšetrovanie (2020) 

Musím říct, že před třemi roky, jsem občas narazil na Seznam.cz na zprávy, které informovali a probíhajícím vyšetřovaní o zavražděné novinářce. Někdy jsem si článek přečetl, někdy ne. Ale až teď vím jaká to byla k*rva práce dostat toho magora za mříže...A žasnul jsem co zvlášť potápěči museli zažívat. Výborně a detailně natočený vyšetřovací proces, bohužel ta rodinná linka mi tam trochu překážela až do konce a stejně mi nepomohla, nějak se "sblížit" s Jensem. A za nápad, že celou minisérii neuvidím ani jednou toho vraha, se klaním a zvedám palec nahoru. Rodiče to museli mít těžké...8/10 ()

Čo vieme a čo predpokladáme (2020) (E02) 

Zatím přesně severské, jak má být. Bohužel ta rodinná linka mi tam zatím nijak nesedí, uvidíme co dál! ()

1280 metrov (2020) (E04) 

Viděl jsem už dost kriminálek, vyšetřování podle pravdy či nepravdy.. Ale zde je ukázáno co vše to vyšetřování obnáší a že to není žádná prdel.. Hodně lidí se do toho musí vložit, ať jeden parchant skončí v base. Nikdy jsem ani neslyšel o psech co hledají v jezerech či mořích (děkuji sérii za doučení), pak se přidal océanograf, potápěči co makali 24/7 a ono to dopadlo jak to dopadlo! Výborný díl... ()

Reklama

Reklama