Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývala školská futbalová hviezda, Eddie Palmer, sa po dvanástich rokoch vo väzení vráti domov. Snaží sa usporiadať si život, no popritom si vytvorí nezvyčajné puto so Samom, osamelým chlapcom z problémového domova. Eddieho nový život a rodinu však ohrozuje jeho minulosť. (Apple TV+)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (116)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Justina ako speváka som nikdy nemusel, ale ako herec je fakt veľmi dobrý a celkom som si ho obľúbil. Aj táto postava bola v jeho prípade zahraná veľmi kvalitne, a dosť výrazne ťahal tento film vpred práve on. Juno Temple taktiež zahrala nad pomery! Dej bol inak relatívne jednoduchý a miestami dosť predvídateľný. Ale aspoň téma bola relatívne originálna, hoci už mám pocit, že film bez LGBTI agendy už akoby ani nemohol uzrieť svetlo sveta. Každopádne, tu mi to až tak neprekážalo a ten vzťah medzi Eddiem a Samom bol miestami priam čarovný. Pekný film, plný optimizmu. Je to na 3*. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Tématicky podobné Gifted, ačkoliv mi to přišlo o něco více tíživější, i když si jmenovaný film už tak dobře nepamatuji. Čtyřicátník Timberlake už dávno nemusí dokazovat, že umí hrát a rád bych ho taky viděl v něčem, co uvidí přece jen více lidí, nicméně je tu výborný a zejména v této okurkové sezóně bych se nezdráhal nominace na Oscara. Je to skutečně jen malá festivalovka, ale do knihovničky Apple TV+ se skvěle hodí a pokud si to platíte, je to při tom nedostatku obsahu povinnost a pokud jste to také dostali na rok zdarma, tak si to zas po měsíci zapněte a dejte Palmerovi šanci. Zaslouží si ji...80% ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z mnohých filmov o priateľstve dospelého lúzra s detským lúzrom, ktorý si vzájomne pozitívne ovplyvnia svoje životy. Na pecky typu Sling Blade alebo Man Without a Face to nemá. Na to je to príliš Hallmarkovsky neškodné. Osud alias scenárista konštantne nakladá obidvom hlavným postavám problémy len do takej miery, aby ich dokázali relatívne rýchlo a bez väčších problémov prekonať. Dialo sa to tak pravidelne, že od polovice filmu som zakaždým s úsmevom čakal na strih, po ktorom už bola každá nová kríza zažehnaná. Takisto mi trochu nasilu pripadalo to liberálne okorenenie príbehu transgender tématikou u chlapca alebo jedinou dobrosrdečnou černoškou, ktorá prejaví o Palmera záujem. Zato všetci ostatní belosi sú zaostalé rasisticko homofóbne svine, prípadne náboženskí fanatici. Na jednej strane ma celkom bavilo to neškodné podanie filmu, vďaka čomu si už po piatich minútach budete istý, že to skončí happyendom. Na druhej strane vzťah medzi ústredným duom pôsobil príliš umelo a ani raz ma nedojal. A to ani vo vypjatých scénach. Paradoxne sa ma dotkla len scéna medzi školníkom a Palmerom, keď mu konečne odovzdával kľúče. Tam konečne fungovali aj emócie. Takže celkovo to je taká príjemná nenáročná dráma na jedno pozretie. 6/10. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ak ma poznáte, tak už viete, že filmy tohto typu sú vyslovene spracované pre mňa. "Palmer" je skutočne ten príjemný ľudský príbeh, kde som sa počas sledovania cítil úprimne dobre. Atmosféra filmu ma držala, nevedel som s určitosťou povedať čo sa bude ďalej diať a Justin Timberlake túto rolu podľa mňa skutočne predal veľmi dobre. Jeho priateľstvo s malým Samom (Ryder Allen) mi prišlo veľmi uveriteľné a spôsob akým k sebe obaja začnú nachádzať cestu je podľa mňa veľmi zaujímavé a veľmi ľudské. Je tu niekoľko scénok, kde som musel Rydera Allena obdivovať. Ak nie je medzi princeznami chlapec, čo to znamená? Že on bude prvou. Malé momentky ako tento pre mňa ten film robia skutočným zážitkom. Okrem toho ale v jadre je tu aj príbeh Eddieho Palmera samotného, kde sa postupne dozvieme čo v minulosti spravil a prečo sa dostal v živote do takých problémov. A keď si tú story vypočujeme, tak reálne na mňa aj zapôsobila. Potom máme Juno Temple, pri ktorej začínam nabobúdať pocit, že nikdy nebude hrať normálnu obyčajnú ženskú. Vždy musí do toho priniesť nejakú tú zaujímavosť. A tento film nie je výnimkou. A čo by som ešte určite vyzdvihol je chémia medzi Timberlakom a Alishou Wainwright. Obaja fungujú veľmi dobre. Neviem. Tomuto filmu som veril. Možno nebol natoľko úderný, aby som z neho ostal úplne odpálený, ale rozhodne dosť na to, aby som povedal, že neľutujem svoj čas. Priniesol mi skutočne príjemnú ľudskú drámu, ktorá sa ma dotkla a určite so mnou zostane až do konca roka. Hodnotenie: A ()

UhLee 

všetky recenzie používateľa

(8.5/10). Palmer byl pro mě obrovským překvapením na úvod roku, které jsem si hrozně vychutnal. Nečekal jsem objevení dalšího hereckého talentu, protože to, co před kamerami předvedl malý Ryder Allen, byl naprostý herecký koncert a místy zastínil už tak výborného Justina. Vyzdvihl bych také chemii mezi ním a Alishou. Krásně si k sobě našli cestu a měl jsem pocit, že se znají snad celý život. Fakt jsem si ten film užil. Vůbec mi nevadilo, že to skončilo očekávaně. Pro mě to byl hrozně příjemný konec, který ve mě zanechal vnitřní radost. Filmy jsou hlavně o zážitcích a Palmer byl velmi intenzivním zážitkem. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (5)

  • Zatiaľ čo Sam (Ryder Allen), Palmer (Justín Timberlake) a pani Vivian (June Squibb) jedli svoju večeru s mäsovými guľkami a hovorili o výdavku v obchode, na začiatku scény mal Sam na tanieri jednu mäsovú guľku a malinký kúsok cestovín, potom keď pani Vivian povie Samovi, aby "zjedol svoju večeru", na jeho tanieri sa zázrakom objaví viac jedla. (Pat.Ko)
  • Zatiaľ čo Palmer (Justin Timberlake) sedí a pozerá si starý fotoalbum po smrti pani Vivian (June Squibb), môžete vidieť hnedý obrys jeho falošného tetovania na jeho hornom ramene. (Pat.Ko)
  • Juno Temple povedala, že ona a Justin Timberlake nemali koordinátora intímnych scén počas ich vášnivej sexuálnej scény, pretože necítili to za potrebu. "Pre mňa je dôležité, že sa porozprávate so svojím hereckým partnerom, s režisérom a súkromne sa dohodnete, čo je v poriadku a čo nie," vysvetlila. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama