Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývala školská futbalová hviezda, Eddie Palmer, sa po dvanástich rokoch vo väzení vráti domov. Snaží sa usporiadať si život, no popritom si vytvorí nezvyčajné puto so Samom, osamelým chlapcom z problémového domova. Eddieho nový život a rodinu však ohrozuje jeho minulosť. (Apple TV+)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (116)

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Palmer: „Koľko chlapcov je v tej šou?“ Sam: „Žiadny“. Palmer: „Čo ti to hovorí?“ Sam: „Že môžem byť prvý?“ Príbeh je postavený na dvoch postavách - Palmer (Justin Timberlake) a Sam (Ryder Allen), ktorých vzťah ako dvoch pôvodne cudzích ľudí, sa začne rozvíjať. Film je však predvídateľný od prvých minút a to, ako Palmer rýchlo prijme „inakosť“ Sama, len stupňuje pocit, že chýba napätie a dráma. Zostala pachuť, že to nebol vyslovene slabý film, ale jeden z tých, na ktoré rýchlo zabudnem. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Film o tom, ako to má Justin Timberlake ťažké, vychovávať budúceho liberálneho buzeranta. Presne to rozpráva snímka Palmer, za ktorou stojí režisér Fisher Stevens a scenáristka Cheryl Guerriero. Tí vytvorili milý a sympatický zážitok, ktorý chytí za srdce. Predstavujú tu pomerne jednoduchý a priamočiary príbeh, v niektorých ohľadoch aj trochu predvídateľný, ktorý však očarí práve svojou bezprostrednosťou. Timberlake vnáša do svojej postavy dušu a podáva silný dominantný výkon. Vedľa neho sa potom vo svojom celovečernom debute predstavuje Ryder Allen ako Sam. Allen, ktorému bolo v čase nakrúcania iba sedem rokov, podáva veľmi kvalitný - a na svoj vek veľmi vyspelý výkon. Detský herec si kradne každú scénu pre seba a v spojení s Timberlakom navyše tvoria silný tím. (9.8.2022) ()

Reklama

vyfuk 

všetky recenzie používateľa

V celku problémový film. Z jednoduchého důvodu. Docela dlouho ani nevíme o čem to bude? Vyhrocené drama s nějakými konspiračními intriky? Nebo snad krimi thriller? Nebo nějaká sociální kritika? Nakonec je to spíše psychologický film. Jenže člověku to vlastně dojde až po nějaké době, kdy právě čeká na nějaký velký zvrat. Obecně vlastně bylo docela dost těžké odhalit, co byly nějaké body obratu a jakým směrem film směřuje. Později si sice naladíte na onu vlnu kluka, který je odtažitý a poté kluka, který je asi zženštilý a to jsou jeho problémy. Pak tu je nějaké i to překvapení nebo menší odhalení pravdy ke konci, které docela potěší, ale film asi není dostatečně temný na to, aby působil o to více zajímavě nebo vyhroceně. Škoda. Film je v tomto docela těžký, jelikož dlouho nemá charakter nebo nějaký rys, jak se chce orientovat. A je to škoda. ()

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Sám sa čudujem ako som tomu celú dobu fandil. Lebo po naliatí čistého to zas príbehovo bohviečo nebolo, ale forma najmä po zarátaní hereckých výkonov, hudby a celkového tempa. Veľmi pekné. Asi sa to dotklo najmä tej zženštilej časti mojej osobnosti, ale čert to ber. Z tohto snímku mám príjemný pocit a to sa počíta. Timberlejou definitívne potvrdil, ze do hereckej špičky naozaj patrí. ()

italka63 

všetky recenzie používateľa

Začíná se Justin rýsovat v konečném pořadí asi takto, herec, tanečník, zpěvák. Moc se mi to líbilo, zkrátka o životě, ve kterém jste předtím klopýtli a na vcelku mizerném americkém venkově se jen tak neodpouští. Vztahová sonda do života bývalého kriminálníka, který jako slepý k houslím k malému, trochu jinému chlapci, přijde, ač ten nečekám, nezván. Perfektní Justin, režie a hudba k tomu. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (5)

  • Zatiaľ čo Palmer (Justin Timberlake) sedí a pozerá si starý fotoalbum po smrti pani Vivian (June Squibb), môžete vidieť hnedý obrys jeho falošného tetovania na jeho hornom ramene. (Pat.Ko)
  • V roku 2019, kedy sa film nakrúcal, mal Ryder Allen, ktorý hrá mladého Sama, iba 7 rokov a bol to jeho prvý dlhý celovečerný film. (Weezy22)
  • Natáčení snímku probíhalo od 9. listopadu do 13. prosince roku 2019 v americkém státě Louisiana. (Kuzmik)

Reklama

Reklama