Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (78)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Krátkometrážny Larry sa mi veľmi páčil a keď som sa dozvedel, že režisér Jacob Chase si po kraťase zrežíruje aj celovečerák začal som sa tešiť. Celovečerná verzia Larryho poskytuje jednoduchý príbeh, neurážajúcich hercov (dokonca aj tých detských!), rozšírenú mytológiu ohľadom ústredného bubáka a pár dobre načatých a atmosfericky slušných hororových sekvencií, pri ktorých však Jacob Chase ako by nevedel čo s nimi ďalej a pred nejakým pamätným výjavom alebo pôsobivou ľakačkou sa rozhodol ich nepochopiteľne uťať (prestrihom na ďalší deň ráno alebo iným nudným momentom). Škoda že sa v tomto ohľade tvorcovia nerozhodli ísť viac do risku a ponúkli v týchto pasážach len taký neškodný štandard... Mierne pokulháva záver, kedy je Larry na scéne až príliš často a tým sa trochu stráca jeho desivosť a kúzlo. Suma sumárum je však Come Play obstojná, ľahko priemerná ducharina s vcelku pôsobivým bubákom Larrym a mierne nevýrazným záverom. Rozhodne nepohorší, ale asi iba málokoho nadchne. 58% ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Naozaj veľmi milý detský horor. Je hlavne veľmi solídne natočený, s prijemne mrazivou atmosférou. Larry bol do cela dobre znázornený, i keď sa mi zdá, že v plnej kráse sa ani neukázal, ale nevadilo to i to málo bolo fajn. Herecky to bolo tiež slušne. Len postava autistického chlapca nebola vobec reálna, keby sa mu naozaj dialo to, čo prežíval vo filme, niekoho by určite jeblo, hádam i samotného Larryho. Zbalil by si svoje kostnaté telo a šupom preč. Veľmi rýchlo ubieha, len škoda, že tu nie sú skoro žiadne lakačky, tam mohli aspoň trocha pritvrdiť. Na Film sa veľmi dobre pozerá, aj keď nemá tendenciu vystrašiť, som spokojný i keď na 4* máličko chýbalo. ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Nečetl jsem si komentáře zdejších uživatelů takže nevím jestli měl někdo ten samej pocit co já ale podle mě se Jacob Chase hodně vzhlédl ve filmu Babadook. Tudíž jsem se neubránil srovnávání. Babadook vítězí na celé čáře. Come Play není špatným filmem ale určitě to není nic co bych potřeboval vidět znovu. Na rozdíl od Babadooka. Váhal jsem mezi 2-3 hvězdama ale nakonec se přikloním ke slabší 3 hvězdě. Ikdyž ten "dojemnej" konec si mohl J. Chase odpustit. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Come Play hrá férovú hru a ponúka presne to, čo jeho námet sľubuje. Vystrašený chlapček hrá skvele, monštrum je vydarené, budovanie napätia a gradácia deja fungujú. Takže mám tendenciu aj odpustiť niektoré veci, ako nejednoznačné pravidlá hry, monštrum totiž niekedy nezastaví ani vypnutie elektriny. Come Play je zbytočne doslovný, ale zase ústredná myšlienka je vyslovená pomerne originálnym spôsobom. Decká a nakoniec aj ľudia akéhokoľvek veku sa po jeho pozretí asi ťažko zbavia pri komunikácii mobilov, tabletov a počítačov, ale snaha sa cení. Tú štvrtú hviezdu nakoniec dávam aj za, podľa mňa, vydarenú pointu. 70% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Larryho“ nám režisér a scenárista Jacob Chase prvý raz predstavil vo forme kraťasu Larry v roku 2017. O tri roky neskôr univerzum rozšíril o plnohodnotný celovečerák, ktorého hlavným hrdinom (na rozdiel od 5-minútového kraťasu) nie je strážca parkoviska (v celovečeráku chlapcov otec), ale autistický chlapec. Výsledok? Prekvapivo dobrý. Do kina by som na to nešiel, ale na doma je to „príjemný“ komorný, vážny horor s fajn postavami, sympatickým kastingom a radou nepríjemných scén, na ktorých je zábavné, že hoci som vždy čakal ľakačku, nakoniec som sa aj tak zľakol. Koniec jemne dojal. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama