Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (79)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Krátkometrážny Larry sa mi veľmi páčil a keď som sa dozvedel, že režisér Jacob Chase si po kraťase zrežíruje aj celovečerák začal som sa tešiť. Celovečerná verzia Larryho poskytuje jednoduchý príbeh, neurážajúcich hercov (dokonca aj tých detských!), rozšírenú mytológiu ohľadom ústredného bubáka a pár dobre načatých a atmosfericky slušných hororových sekvencií, pri ktorých však Jacob Chase ako by nevedel čo s nimi ďalej a pred nejakým pamätným výjavom alebo pôsobivou ľakačkou sa rozhodol ich nepochopiteľne uťať (prestrihom na ďalší deň ráno alebo iným nudným momentom). Škoda že sa v tomto ohľade tvorcovia nerozhodli ísť viac do risku a ponúkli v týchto pasážach len taký neškodný štandard... Mierne pokulháva záver, kedy je Larry na scéne až príliš často a tým sa trochu stráca jeho desivosť a kúzlo. Suma sumárum je však Come Play obstojná, ľahko priemerná ducharina s vcelku pôsobivým bubákom Larrym a mierne nevýrazným záverom. Rozhodne nepohorší, ale asi iba málokoho nadchne. 58% ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Horor o prerastenej pedofilnej kobylke, ktorá sa nalepí na jedného ukňučaného mrňavého autistu. Už z traileru je zrejmé, že nás nič nové nečaká, opäť sa jedná o skombinovanie viacerých predošlých hororov - samotný námet je totožný napríklad s austrálskym The Babadook (ktorý bol však lepší, keďže útočil na divákovu psychiku), žánrovo to ale viac pripomína napríklad nedávny "Z". Kto sa vopred zmieri s tým, že to tu už bolo, sklamaný nebude. Na samotnom vzhľade monštra síce mohli popracovať viac, ale ľakacích scén je celkom dosť. Dostal som do bodky, čo som čakal. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Podobné béčkové horory poslední dobou zas tak moc nevycházejí, ale když už vyjdou, jsou většinou vždycky stejné - slabý a neoriginální nápad, stereotypní lekačky, nulová atmosféra a průměrné zpracování. Come Play se může vesele přidat do této škatulky, protože “příšera” ukrytá v telefonu/tabletu, která terorizuje děti zní už takhle na poslech dost hloupě. Postavy jsou nezajímavé, psychologicky prázdné a divákovi je úplně jedno, co se s nima stane. Do toho další věci (autista mluvící přes telefonní aplikaci, pozvání 3 šikanátorů na sleepover...) jsou prostě samy o sobě nesmyslné a dokupy to dává nejednotný guláš, který bude bavit nenáročné diváky hltající kdeco, ale mě tohle teda neoslovilo a nedotažené detaily mi doslova vadí, protože jeden nápad film nedělá. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Rodičia autistického chlapca Olivera ktorý odmieta komunikovať s okolím sú čoraz viac znepokojený potom ako ich syn spomína svojho nového kamaráta Larryho. Napriek tomu že si mysleli že ide iba o imaginárneho kamaráta zdá všetko nasvedčuje tomu že Larry neexistuje iba v Oliverovej hlave...tak to Jacobovi Chasemu vyšlo. Jeho 5 minútový krátkometrážny film s názvom Larry z roku 2017 sa nakoniec dočkal veľmi vydareného celovečerného filmu, ktorý sa však nevyhol aj slabším momentom a tak ako si nájde svojich fanúšikov určite bude pre mnohých sklamaním. Tých 62% ktoré v čase písania komentára film má ho vystihuje viac ako dobre. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Veľmi sympatický malý horůrek, ktorý si síce berie z Babadooka viac než by sa žiadalo, ale narozdiel od spomínaného Babadooka, ktorý bol vyslovene psychologickým hororom, Come Play sa zameriava skôr na to klasické hororové strašenie, ktoré sa mu však darí veľmi fajn. Samozrejme s detským hlavným hrdinom v titulnej úlohe sa nezmôže na žiadne drsné hororové výjavy, ale také to prvoplánové hororové strašenie s neviditeľným bubákom odvádza viac ako dobre. Navyše má nijako neotravujúce postavy, jednotnú atmosféru a náladu po celú stopáž, príjemne krátku dĺžku a slušný dizajn monštra Larryho. Byť to aspoň v sekunde o niečo originálnejšie alebo aspoň snažiace sa priniesť niečo nové, osobité čo sme ešte nevideli v desiatkach ďalších hororov, neváhal by som ísť s hodnotením aj vyššie. CELKOVO: 6/10 ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama