Reklama

Reklama

VOD (1)

V úplne novej dobrodružnej komédii z obľúbenej dovolenkovej filmovej série zostal Max Mercer doma, kým je jeho rodina na dovolenke v Japonsku. Keď sa cudzí manželský pár pokúsi získať dom ako vzácne dedičstvo, je na Maxovi, aby ho ochránil pred narušiteľmi... a urobí všetko pre to, aby sa nedostali dnu. Nasledujú zábavné príhody a Max si uvedomí, že aj napriek absolútnemu chaosu v skutočnosti neexistuje lepšie miesto ako sladký domov. (Disney+)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (79)

Derek odpad!

všetky recenzie používateľa

jednoznačný kandidát na najhorší film roku, i keď tu podľa mňa nejde o film, ale len o "content" výplň pre disney+ službu a film ktorý kanibalizuje na jednom z najlepších vianočných filmov všetkých čias. inak mám rovnaké výhrady ako silentname, ktorý vistihol úplne presne všetko čo je na tomto paskvile zlé... ()

Motinski odpad!

všetky recenzie používateľa

Vydržal som 40 minút, potom som si to musel pretáčať. Obrovská katastrofa a zrkadlo moderného Hollywoodu ako pračky na peniaze pomocou sequelov, prequelov, rebootov atď. S najhorším možným kastingom, tupým scenárom kde sa budete chytať za hlavu snáď každú scénu, sílenými, nefunkčnými easter eggmi a postavami ktorá ani jedna nie je sympatická. A to fakt že ani jedna. Nejaké vianočné čaro tu nebolo ani náznakom a na to aké zlé filmy vznikli v tejto sérii je tento suverénne najhorší. Základný námet prvých dvoch častí je upravený asi najhoršie ako sa dalo a hlavná postava si pýta facky snáď furt. Najväčšia strata času posledných rokov. Ten kto toto dopozera v kľude do konca musí mať nervy z ocele. ()

Reklama

Melios 

všetky recenzie používateľa

Nebol som vôbec prekvapený, keď som sa dočkal ďalšieho mizerného pokračovania, dokonca remaku. Je to na podobnej kvalitatívnej úrovni ako predchádzajúce diely. Čiže nulovej. Vianočný špeciál, ktorý len parazituje na slávnej značke bez toho, aby sa posnažil nejako inovovať známu zápletku pre moderné publikum. Nestrachujem sa o dlhodobú relevantnosť. Ako poznám internet, čo sa nerieši jeden deň, ako keby už ani neexistovalo. Ja sám už ani neviem, prečo to sem vlastne píšem. V túto chvíľu si už ani poriadne nepamätám o čom to vlastne bolo. To o kvalite vypovedá dostatočne. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobrý príklad toho, že ako zle môže skončiť to, keď pristupujú ku klasickým filmom (ktorý v niektorých prípadoch nepotrebujú novodobú verziu) nevhodným spôsobom. Radšej si spuste prvé dve diela originálnej verzii. P.S.: Jedna malá hviezda za cameo rolu D. Ratraye a známe hudobné motívy. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Když byl před lety Kevin sám doma, tak šlo o neskutečnou zábavu. Když se pak začalo na jeho úspěchu parazitovat, tak to bylo lehce úsměvné. Po několika neúspěšných vykrádačkách se o slovo přihlásila verze pro VOD. Kromě naprosto stupidní zápletky je chybou i obsazení malého otravného downa, kterému zkrátka nejde fandit. Jedna hvězda je za krkolomné zařazení jména McCallister. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama