Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (119)

bozka10 

všetky recenzie používateľa

Typická Francúzska otreščená akčná komédia ktoré mi až tak moc nechutia,ale na niektorých hláškach sa dá pobaviť a dokonca som sa aj zasmial.Žán klód je stále v parádnej forme,ale v tejto pozícii mi moc nesedí.Ako jeho najväčší fanúšik v galaxii ho nabudúce radšej uvidím v priemernom akčňáku natočeného v Rumunsku,aj ked je fajn, že sa nebere moc vážne a vie si zo seba spraviť prdel.Tretia hviezda za Žán klóda. ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„A čo tento, povedal vám niečo?“ – „Vraj konal na základe nejakej debilnej ministerskej vyhlášky.“ –  „Áno, tej mojej.“ – „Prepáčte pani ministerka.“ Pravda, je to dosť uťahané a prestrihanie o 20 minút by filmu len pomohlo. Ale na druhej strane musím povedať, že akčné scény sú cool (naháňačka s autoškolou) a vtipné scény a hlášky takisto fungujú. Už som to spomínal aj v komentároch k iným Van Dammeovým filmom, ale musím zopakovať, že Jean-Claudeovi slúži ku cti, že na svoju hereckú kariéru nerezignoval (ako tento alebo tento) a z času na čas sa snaží prísť s niečim iným, než lacným rumunským béčkom. Zato palec hore. 50 % ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Netflix sám o sebe určite nie je zárukou slušnej akčnej zábavy, ale predsa len aspoň dokáže ponúknuť potrebné produkčné zázemie, čo týmto klasickým akčným hrdinom už roky chýba a Jean-Claude Van Damme je z nich asi jediný, ktorý sa aspoň občas snaží svojich fanúšikov potešiť, preto som si od tohto filmu dosť sľuboval, ale zbytočne. Len samotný Van Damme aspoň z toho vzišiel so cťou, lebo on za to prakticky nemôže. Tu je problém už v samotných základoch, síce zápletka na prvý pohľad nevyzerá najhoršie, tajný agent, samozrejme najlepší z najlepších, ktorý sa musí postarať o svojho syna v problémoch, ale ten scenár nestojí absolútne za nič. Akčné komédie vyzerajú teda inak a to aj tie francúzske, tak neviem, čo malo byť toto. Uvrieskaná šaškáreň, v ktorej vystupuje nespočet absolútne zbytočných a otravných postáv a tak celkom rýchlo som tomu prestal venovať pozornosť. A pritom aj tak som na konci zistil, že som vlastne vôbec nestratil prehľad v deji, ale tá cesta postáv ku svojim cieľom je tak nezaujímavá, že vôbec neviem, čo si o takomto scenáristovi mám vôbec myslieť. A tak jediný skutočný klad je tu samotný Van Damme, ktorý už je síce starý, ale herecky to v pohode utiahne a bavil ma a tak len kvôli nemu som sa nenudil. Inak zvyšok obsadenia by ozaj potreboval kompletne vymeniť a hlavne dve tretiny rovno zrušiť, desať dôležitých postáv nemá v takomto žánri čo robiť. Sklamaním je ale aj akcia, kde už nanešťastie Van Dammov vek vidno najviac. Súboje na prvý pohľad nie sú najhoršie a odohrávajú sa v celkom atraktívnych interiéroch, ale sú moc zostrihané a hlavne tu strašne moc vidno dabléra. A dokonca pár krát je jeho tvár rovno rozmazaná. Pár krát niekoho udrie alebo občas kopne, ale inak sa o väčšinu akcie postará dablér a nie nutne len náročnejšie kúsky a to je predsa len smutnejšie. Samozrejme mu to nezazlievam, má už svoj vek, len už mi je jasné, že sa žiadnej lepšej akcie od neho už nedočkám. A mimo to je tu ešte pár automobilových naháňačiek, ktoré nie sú nič výnimočné, ale neurazia. A veľmi zle je na tom humor, je ho tu strašne moc, ale je zúfalo nevtipný, asi dva razy som sa trochu pousmial a to je všetko. Takže Posledný žoldnier nie je úplná strata času, Van Damme pobaví, ale ním všetky klady končia. 45% ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Na moj vkus az prilis ukricana somarinka. Presne na styl prveho taxi, taxi filmu - zapadol by presne do toho obdobia. Jean je sympos a maka na sebe. Za to mu patri uznanie. To je bezo sporu. Zial, film ma az tak nepobavil, hoci je tu par podarenych "splechov". Slabota. Kvoli Jean-Claud-ovi si to mnohi pozru. Mozno vam sadne. 40% ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Klasická ulítlá francouzská komedie ve které je nejlepším hercem paradoxně brusselský svalnáč. Zápletka je děravá a očividně šitá na míru nejrůznějším piškuntáliím z nichž některé jsou povedené (posedlost Zjizvenou tváří) a jiné (většinou) nikoli. Van Damme střídá kostýmy a kaskadéry v (nijak oslnivých) akčních scénách, kde se hodně stříhá a tak nějak tušíte kdy už to není hlavní hrdina.  Usínál jsem, přesto mě zajímalo jak to celé skončí. Průměr. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká potitulková filmová scéna z porodního sálu. (Rominator)
  • Jedna zo záporných postáv je veľmi silne inšpirovaný postavou Tonyho Montanu z filmu Scarface (1983). Vo filme sa objavujú aj krátke zábery z tejto snímky. (BOURQUE)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené