Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří! (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (66)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Ľahká a nenáročná komédia – s tým nie je problém. Problém je s tým, že by sa z toho dalo dostať aj viac – mám na mysli základný príbeh a vtipných momentov/dialógov. Hlavná dvojica R. Leigh Cook a D. Wayans Jr. nie je márna, avšak tá chémia medzi nimi je celkom krehká. Na vedľajšej línii hereckých výkonov je viac tých trápnejších momentov ako vydarenejších. „Láska so zárukou“ je v zozname Netflixu len ďalšou tuctovou záležitosťou. Výnimka je v tom, že je to aspoň o niečo pozorovateľnejší ako ostatné podobné veci. P.S.: Úvodný a záverečný pop-rock song od Tiffany bola dobrou voľbou. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Na Netflixe majú kvóty. V každom filme musí byť jednou z hlavných postáv homosexuál. Takto sa údajná 4% úchylka mení vďaka Netflixu na 25-33%, to je úžasný pokrok, už len dosiahnuť ten míľnik 100% a ľudstvo môže konečne zaniknúť. Rachael Leigh Cook alias Zlá herečka tomu veľmi nepridala a vzišiel z toho nejaká romantická komédia, ktorá prináša aj vtipné situácie, ale zas nie príliš veľa. Nápad nebol vôbec zlý – žalovať zoznamku za neúspechy v láske je celkom originálne. Rovnako by som pochválil Damona Wayansa Jr.,, ktorý tu jediný znesie parametre herca aj sympatií. Len všetci okolo neho nejak nefungovali a scenár tomu tiež nepridal. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Keby neprišlo to gýčovité finále, mohlo to dopadnúť lepšie. "Love, Guaranteed" dokopy neponúka veľmi zaujímavý koncept, ani originálny námet. Môžem narovinu povedať, že ak máte radi Hallmark romantiku, tak si film užijete. Je to natočené kompetentnejšie, herecké výkony sú lepšie a humor väčšinou funguje. No príbeh je obohrané klišé, postavy nie sú veľmi zaujímavé, všetko je vysoko predvídateľné a dokopy sa nedočkáme ničoho, čo by sme už v minulosti nevideli. Ja som celkovo film bol schopný celkom v pohode stráviť, dokým sme sa nedostali do jeho finále. Poviem to otvorene, celý ten súdny proces je jeden nepodarený vtip okorenený takou neskutočnou dávkou gýčovitosti a tuposti, že sa to už ani nedá komentovať. Vieme ako to všetko na konci dopadne. No film si zvolí na to tak neskutočne teatrálnu techniku, že všetko čo predtým bolo celkom stráviteľné, miestami celkom vtipné a dobré sa zrazu zmení na absolútny výsmech všetkému čo sa reálne budovalo. Neviem. Nie je to film pre mňa, no nemôžem povedať, že by som si určité časti neužil. Ak máte radi romantické komédie z USA, tak si to pozrite. Možno vás to chytí. Pre všetkých ostatných to bude strata času. Hodnotenie: C+ ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Další romanťárna, která v mých očích zkrachovala na rozuzlení. Zápletka je fajn, vypadalo to, že se dobře (a nenáročně) pobavíme. Chemie mezi herci roste, dokud ji v jeden moment nezabijí tím nejhloupějším způsobem. A tak zjistíme, že chytrá advokátka vlastně není tak chytrá, a že její klient potřebuje slyšet, že má otevřít oči od té nejméně povolané osoby, aby si uvědomil smysl život a nastoupil s naprosto nejnudnějším koncem. Slabší 3* ()

Elio 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem se dala na vlnu nepříliš povedených romantických komedií a směle jedu dál. Love guaranteed bohužel byla nudnější, ale hlavně naprosto nelogickou záležitostí, u které jsem nepochopila, proč celý soud dopadl, jak dopadl. Ale možná se nechytám. Za milý pár dávám jednu hvězdičku, i když kdovíjak velkou chemii neměl. A ty strašně morální a hodné charaktery tolik cpané do tohoto typu filmů pořád nějak nechápu. Well, je to odreagovačka a realistické pojetí od tohoto typu komedií prostě čekat nemůžeme. No, tak co tam má Netflix na pořadu dne dále? ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (3)

  • Auto advokátky je Volkswagen Karmann Ghia, které se vyrábělo od roku 1955 do 1969 a je dnes poměrně drahé (vzacné). Mohli  jsme ho zahlédnout i v jiných filmech, např. od Quentina Tarantina, konkrétně ve filmu Kill Bill (2003) nebo Tenkrát v Hollywoodu (2019). (cmenda)

Reklama

Reklama