Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja 18-roční mladíci sa pripravujú na jeden jediný deň v roku, kedy je zákonom povolené piť alkohol a brať drogy. Všetko však bude ostro sledovať nekompromisný riaditeľ Carlsen (Vince Vaughn). (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

V blízkej budúcnosti sa prestáva tolerovať alkoholizmus a pitie je zakázané až na jednu výnimku, tzv. "Binge day". Zaujímavý námet, avšak problém vidím v tom, že najvtipnejšie pasáže celého filmu prichádzajú hneď na začiatku, kde sú zostrihané úsmevné videá. Inak je to festival prehrávania, kde si väčšina hercov myslí, že im stačí šialene vykrikovať a ono to je vtipné. Vaughn sa tu ocitol asi len omylom. Lebo spracovaním to nevyzeralo ani na vysoký honorár. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Šťastně nezodpovědná teen párty.  Občas zábavná, občas vtipné dialogy.  Nic se zde nestane z nějakého důvodu. Nechybí americké posekané trávníky a bakelitové domky na předměstí. ()

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Podľa popisu to neznelo vôbec márne, aj keď hodnotenia nasvedčovali, že to nebude asi nič extra... A napokon to bolo ešte ďaleko horšie = čistá stoka! Osobne nechápem, ako na takéto niečo dokázali nalákať Vinca Vaughna, ktorý sa síce už ocitol vo viacerých podpriemerných filmoch, ale toto je asi dno. To akože vážne baví niekoho pozerať sa na takúto bezduchú stoku, ktorá nevyniká absolútne v ničom? Jediné, na čo sa dalo pozerať, boli tie pohľadné mladé herečky a tamtá jedna muzikálová vložka, ale to je fakt príliš málo na úspech. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (4)

  • Veľká časť filmu sa natáčala v Syrakúzach v New Yorku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama