Reklama

Reklama

Let's Scare Julie

Trailer

Obsahy(1)

Skupina dospívajících dívek se vydala udělat prank na svého nového osamělého souseda, ale žert se obrátí k hrůze, když se některá z dívek nevrátí. (ČSFD)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

"Let's Scare Julie" je v konečnom dôsledku jeden z najnudnejších filmov, čo som videl za celý rok. Bez toho aby som preháňal. Neviem čo sa reálne stalo, no dievčatá tu nepôsobia ako úplné amatérky. Režisér vyzeral, že mal nejakú ideu, ktorú do toho chcel pridať. No výsledne sa v tej svojej vízii absolútne stratil a zabudol nám povedať príbeh tak, aby sme o jeho sledovanie boli schopní prejaviť nejaký záujem. Všetko čo sa udeje sa stane mimo kameru. Najmä preto, že kamera sleduje len našu hlavnú hrdinku Emmu. A preto neuvidíme čo sa vlastne stalo ostatným dievčatám. Okrem toho nič v tomto filme nás nevie poriadne vtiahnuť do deja. Mnoho scénok je vysoko predvídateľných, postavy sú počas prvej polhodiny maximálne otravné. A okrem toho vo filme dokopy skoro vôbec nič neuvidíme a všetko čo sa dozvieme bude len z druhej ruky ako obrovská dávka expozície. Režisér Jud Cremata chcel ukázať, že vie urobiť film, ktorý je natočený na jeden celý záber. Alebo, aby tak minimálne vyzeral. Super. Ukázal si nám, že máš svoju víziu o tom ako natočiť film. No dokopy si tam zabudol pridať scénky, ktoré by dokázali nejakým spôsobom navnadiť a zaujať. Tým, že kopec vecí nevidíme a len sa dozvieme, že sa niečo stalo, tak dokopy nás to nezaujíma. Plus postavy nie sú natoľko zaujímavé, aby som ich chcel vidieť prežiť túto noc. Tento film je len obrovská nuda. Od začiatku až do konca je to neskutočná nuda. Zabil som tak svojich 83 minút života, aby ste to už vy robiť nemuseli. Hodnotenie: F ()

beso74 odpad!

všetky recenzie používateľa

Súhlasím s náčelníkom Tiché meno. AJ keď už v samotnom názve je divákovi bezočivo podsúvané, že pôjde v prvom rade o strašenie, realitou je presný opak, niet sa tu čoho zľaknúť. Navyše, nič sa tu nedeje a dievčatá sú vrcholne nesympatické. Po 20 minútach som už myslel len nato, nech vlezú do toho domu oproti a nech ich tam nejaký duch pekne-zvesela, poriadne surovým spôsobom vykántri. Po ďalších 20 minútach by som sa potešil aj ak by tým zabijakom bola nejaká pomáda, jednorožec so zlomeným rohom alebo detská vodná pištoľ. Nie, musel som čakať takmer ďalších 40 minút (zvládol som ich len rýchlo pretáčaním, čo často nerobím), aby ich konečne ten parom vzal... Ozajstný horor... ()

Reklama

Zaujímavosti (2)

  • Režisér Jud Cremata natočil materiál v reálném čase na jedinou kameru a bez střihu, tudíž se jedná o jediný nepřerušený záběr. (Duoscop)
  • Film se natáčel v Santa Claritě (Kalifornie, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama