Reklama

Reklama

Depeche Mode - Live Spirits

(koncert)
všetky plagáty
Hudobný / Dokumentárny
Veľká Británia, 2020

Obsahy(1)

Kultovní kapela Depeche Mode zaznamenala poslední dvě vystoupení svého Global Spirit Tour, která se konala v berlínském Waldbuhne.

Seznam skladeb: 1. Intro
2. Going Backwards
3. It’s No Good
4. A Pain That I’m Used To
5. Useless
6. Precious
7. World In My Eyes
8. Cover Me
9. The Things You Said
10. Insight
11. Poison Heart
12. Where’s the Revolution
13. Everything Counts
14. Stripped
15. Enjoy The Silence
16. Never Let Me Down Again
17. I Want You Now
18. Heroes
19. Walking In My Shoes
20. Personal Jesus
21. Just Can’t Get Enough
22. Pimpf (mouse2e)

(viac)

Recenzie (2)

Kass

všetky recenzie používateľa

Nejlepší koncertní záznam Depeche Mode. Tady si sedlo všechno. Genius loci Waldbühne amfiteátru v Berlíně... a dost možná vůbec poslední živé vystoupení kapely?! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

No čo k tomu povedať. Obsah samozrejme za 100%, ale tie okolnosti... Všetci sa spamätali v hodine dvanástej a nakrútili posledný koncert turné, a to dokonca v tom istom meste ako naposledy. Počas Global Spirit Tour zaradili nečakané záležitosti typu Corrupt, albumovú verziu In Your Room, ale tie tu bohvie prečo nenájdeme. Na zázname je len druhý večer, kde ale potešia záležitosti z Ultra alebo iba v rokoch 87/88 hrané veci, ako I Want You Now a Things You Said. To je super, ale prečo chýbajú niektoré piesne z prvého večera a k nim tak dôležité videoprojekcie? Má zmysel sa rozčuľovať nad tým, že kapela síce hraje na štadiónoch, ale nikdy od roku 87 takýto záznam nevydala? Vážne niektorým rozhodnutiam manažmentu DM nechápem a ani radšej nechcem. Čiže jedna hviezda musí skrátka ísť dole. ()

Reklama

Reklama