Reklama

Reklama

Skin: A History of Nudity in the Movies

  • Veľká Británia Skin: A History of Nudity in the Movies
Trailer
USA, 2020, 130 min

Réžia:

Danny Wolf

Kamera:

Ben Hoffman

Hrajú:

Malcolm McDowell, Diane Franklin, Mamie Van Doren, Sylvia Miles, Ken Davitian, Martine Beswick, Brinke Stevens, Erica Gavin, Linda Blair, Martha Coolidge (viac)
(ďalšie profesie)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

KosiR_ksr 

všetky recenzie používateľa

Tento snímek mapuje nahotu v kinematografii, její cenzuru a kontroverzi od počátku filmového průmyslu až po současnost, přičemž se soustředí především na Hollywood. Filmy mě baví a dokument o filmech mě dokáže potěšit. Bylo zajímavé sledovat vývoj během času. Poznat filmový pravěk, či zavzpomínat si na starší filmy. Bohužel snímek na mě působil nedotaženě a místy jako změť střihů. 60% ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Je pravda, že už dlhodobejšie hľadám nejaký dokument a zároveň sa tiež chcem viac dozvedieť o histórii porna, najmä v počiatočných rokoch vzniku filmu ako takého, od 1900s do konca povojnového obdobia, prakticky dokým sa z neho v rámci možností nestal "mainstream" na prelome 60. a 70. rokov, ktorému vráta otvoril Deep Throat. A hoci Skin od Dannyho Wolfa v tomto smere moc neposkytuje, je najbližšie k želanému produktu zo všetkých dostupných. Navyše, v téme, ktorej sa venuje, absolútne exceluje. Poctivý, kvalitný a informatívny prierez históriou nahoty vo filme od prvých dní existencie pohyblivých obrázkov na sklonku 1800s cez zrod Hollywoodu až po príchod notoricky známeho Haysovho kódexu a presne kvôli takým pokryteckým puritánom typu W. Hays a J. Breen a ich drbnutého produkčného kódexu, minimálne aspoň z môjho pohľadu, ukradli časť americkej histórie a ovplyvnili jej prirodzený vývoj vpred (čo tým a ako to myslím, dúfam chápeš). --- Z istého pohľadu je Skin taký menší spin-off ku dokumentárnemu seriálu Moguls & Movie Stars, pretože čo sa informačnej nálože a spôsobom, akým prechádza naprieč históriou, týka, za týmto sedemdielnym počinom nezaostáva ani trochu. Nesmierna spokojnosť... (x) ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

  • Samotný režisér Danny Wolf bol prekvapený z toho, koľko hercov a osobností sa na dokumente podieľalo. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama