Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý student práv Martin začíná pracovat jako noční hlídač v márnici, aby si trochu přilepšil při studiu. Avšak poté, co jsou sem postupně dovážena mrtvá těla prostitutek, které zabíjí bezcitný sériový vrah, se začínají dít v márnici divné věci. (Chatterer)

Recenzie (64)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nízkonapäťový thriller, často vlečúci sa ako sopeľ z nosa, avšak ktorý je okorenený pár morbídnosťami (ale horor to nie je ani omylom). Ku spokojnosti sa tu thrillerovo vydarilo iba pár scénok, ale tie aspoň stáli za to (hlavne v márnici a k záveru snímku). Škoda, že bolo medzi nimi toľko nudy a celkovej jednoduchosti. Ono vo všeobecnosti pátranie po tajomnom vrahovi nebolo bohviečo, dosť banálne a povrchné, bez myšlienky, ktorá by diváka dokázala zaujať. Keby sa tu pridalo na napätí a zaujímavých situáciách, pričom by sa nezabudlo ani na prípadný masakrík, tak mohlo ísť o veľmi dobrý hororovo-thrillerový počin. Takto len priemer. 60/100 ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku poměrně rozvleklé a typicky evropsky podivné co se chování hrdinů týče, v závěru je to ale nervák jak prase. K tomu ještě jedno z nejatmosféričtějších filmových nemocničních zařízení. Takže rozhodně silnej nadprůměr. Horror movie of the year ()

Reklama

Dudek 

všetky recenzie používateľa

Krásná ukázka funkčního devadesátkového konstruktu ozvláštněného o severský rukopis. Dějově velmi svižné, nikde netápající a vždy přesné a konkrétní. Ke konci do celkového obrazu zapadají veškeré motivy, a dokonce i ono veselé špičkování dvou kamarádů se ukazuje jako součást skládačky. Nicméně trošku to postrádá rafinovanost. Veškeré motivy jsou předem jasné a dějově snímek patří do ranku předvídatelných a snadno čitelných. Atmosféricky to nevadí, ale vzhledem k faktu, jak spletitě se vrahova past tváří je to přinejmenším mrzuté. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Štýlový thriller/horor, ktorý ma držal non-stop priklincovaného ku kreslu. Majstrovsky temná, tajomná atmosféra. Štýlovo sa približuje hitchcockovskému spôsobu rozprávania a gradovania atmosféry, kde len pár scén má zámer vystrašiť, ale film ako celok je strašne znepokojujúci a strašidelný. 85%. ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý ma fakt bavil, a pritom som to ani nečakala. Hororové bolo asi len miesto, kde Martin pracoval. Ja ani za všetky peniaze sveta by som ten džob nezobrala. Miestami napínavé, miestami ohromne vtipné, zaujímavý príbeh, skvelý Jens v podaní Kima, mladé ucho Nikolaj a Sofie asi ani netušila, že o pár rokov dostane v inom filme nečakanú ranu medzi oči od skvelého dánskeho herca. A záver? ... nemal chybu. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

Reklama

Reklama