Reklama

Reklama

Nepravdepodobná romanca dvoch  rôznych ľuďoch, ktorí hľadajú niečo skutočné vo svete, kde sú hodnoty založené na lajkoch a sledovateľoch. Vezmi si ma je moderný, milostný príbeh o celebritách, manželstve a sociálnych sieťach. (Cinemart SK)

Videá (18)

Trailer 1

Recenzie (127)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Z tematickej a obsahovej stránky nič nového pod svetlom, moderná (a veľmi predpovedateľná) „reverse“ romanťárna v „in the limelight“. JLo je ešte stále v skvelej fyzickej forme. Z hereckej stránky tu, veľmi zjednodušene povedané, hrá sám seba. Pre Owena Wilsona takéto role jednoducho sedia. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Michalechal 

všetky recenzie používateľa

Jak tu někdo napsal, je to jako Notting Hill (1999) v novým hávu. A má pravdu. Je to nenáročný, občas i vtipný, dojemný a šťastný zároveň. K tomu ta ústřední písnička není vůbec špatná (Marry me). A protože je Notting Hill jeden z mejch nejoblíbenějších romantickejch filmů, tak se mi Marry Me nemohlo nelíbit. Snad jenom film jako celek mohl bejt kratší, takže za 4*. ()

Reklama

Marius_ss 

všetky recenzie používateľa

Aby bolo jasné hneď na začiatok...romantickým filmom sa vyhýbam ako čert krížu, a nie som ani fanúšik pop-music (starý dobrý rock a metal)... a už tobôž nie Jennifer Lopez a podobných "celebrít". Ale napriek tomu musím uznať, že tento film nebol strata času. Nebolo to debilné, ani precukrované ako to u podobných filmoch býva zvykom a hlavné dve postavy boli sympatické (naopak Sarah Silverman bola otrasná ako vždy). Jediné čo mi vyložene vadilo bolo, že tento film je ďalším velebením "kultu osobnosti" v tomto prípade "JLO". Schválne som si pozrel mená producentov a nebol som vôbec prekvapený keď som medzi nimi našiel aj samotnú speváčku. Suma sumarum, kto má rád romantické filmy a pop-ové speváčky ... ten by si tento film nemal nechať ujsť. Inak filmfanouch dobre poznamenal, že hlavného herca si mohol strihnúť Ben Affleck. Vzhľadom na súčasnú situáciu IRL by to bolo viac než žiadúce :) ()

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

J Lo je hviezdou nielen ako speváčka, ale aj ako herečka. Dokáže svojou charizmou zaujať v každom filme v ktorom účinkuje. Je to velmi sympatická osôbka, ide mi z nej taká dobrota, úprimnosť a radosť zo života. Dejovo ma síce viac bavila Popoluška zo supermarketu, kde tiež hrala, tam som jej fandila, no aj Marry me hodnotím ako vydarený romantický počin. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Jako fanousek zpevacky budete spokojen i kdyz oba ustredni hrdinove hraji postavy o 20let starsi.Ale budme taktni. Jinak doporucuju nejakou vrelejsi romcom.Zanrove v poradku. Nejsou zde takove vykyvy emoci obou hrdinu,jak byva zvykem. Mel jsem pocit nenaplneneho potencialu.Tak zapletka v uvodu je bizarni a nepravdepodobna. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (10)

  • Když Kat (Jennifer Lopez) s Charliem (Owen Wilson) probírají svá předchozí manželství, řekne mu, že byla vdaná třikrát a jejich manželství by bylo čtvrté. Když mu později vypráví, jak se dala dohromady s Bastianem (Maluma), říká, že to bylo poté, co se rozešla se svým druhým manželem. (BMW12)
  • Ve třídě na otázku: „Jaké je naše číslo?“ třída odříká pí jako „3,14159265839“. Pí na 11 číslic je ve skutečnosti „3,14159265359“. (BMW12)
  • Film měl mít premiéru v únoru 2021, ale byl odložen kvůli pandemii covid-19. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené