Reklama

Reklama

Moesha

(seriál)
  • USA Moesha
všetky plagáty
Komédia / Rodinný
USA, (1996–2001), 45 h 10 min (Minutáž: 19–23 min)

Hudba:

Kurt Farquhar

Hrajú:

Brandy Norwood, William Allen Young, Marcus T. Paulk, Lamont Bentley, Shar Jackson, Sheryl Lee Ralph, Yvette Wilson, Dru Mouser, Usher, Bernie Mac (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(127)

Obsahy(1)

Moesha je situačná komédia, sledujúca život a dobu černošskej tínedžerky Moeshy Mitchell, ktorá žije v oblasti Leimert Park v Los Angeles, štát California. Jej matka zomrela pred rokmi a Moesha sa tak musí starať o svojho otca Franka a mladšieho brata Mylesa. Keď sa učiteľka z jej školy Dee za Franka vydá, Moesha má pocit, že jej pôsobenie ohrozuje jej nová nevlastná matka. Časom sa však dve ženy v dome naučia navzájom sa vážiť a tešiť sa zo svojej prítomnosti.
Moesha má aj najlepšieho priateľa Kima, ktorý je značne bláznivý a podobá sa na jej večne hladného suseda a kamaráta Hakeema. Títo dvaja Mo podporujú počas všetkých jej ťažkostí. Ďalšou blízkou Moeshinou dôverníčkou je Andelle, majiteľka miestneho obchodu. Práve ona poskytuje v prípade potreby mladému dievčaťu rady a múdrosti súvisiace s peripetiami dospievania. (nessbeal)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Počas záverečných titulkov možno v pozadí počuť inštrumentálnu verziu ústrednej melódie seriálu. (m.a.t.o.)
  • Herec Ray J si v seriáli zahral dve rôzne úlohy - Charlesa (3 epizódy) a D-Moneyho (45 epizód). (m.a.t.o.)
  • Brandy Norwood v jednom rozhovore uviedla, že spočiatku sa jej meno Moesha vôbec nepáčilo, no postupom času si ho obľúbila. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama