Reklama

Reklama

Fearless Foxes: Our Story

  • USA Fearless Foxes: Our Story
všetky plagáty

Obsahy(1)

Dokumentárny film o famóznom víťazstve futbalového tímu Leicester City v anglickej Premier League v sezóne 2015/2016. (GTS_PUNK)

Recenzie (1)

GTS_PUNK 

všetky recenzie používateľa

Anglická Premier League. Sezóna 2015/2016. A pravdepodobne najdokonalejší príbeh, aký futbal kedy napísal. Zisk ligového titulu v podaní Leicesteru City sa na papieri zdal nemožný, ale tím okolo trénera Claudia Ranieriho to dokázal. Nie zázrakom, možno vďaka troche šťastia, ale predovšetkým vďaka skvelým výkonom naprieč desiatimi mesiacmi sezóny. Dokument priamo z tímovej diele Leicesteru City z roku 2020 je pohľadom späť na tento famózny triumf, pozostávajúci nielen zo záberov zo zápasov, ale najmä z rozhovorov s hráčmi, trénermi, realizačným tímom, a ďalšími ľuďmi, ktorí sú s víťazstvom viac či menej spätí. Dokument dokáže zaujať svojou obsahovou stránkou, ale takisto dobre zvládnutým vizuálom. Fearless Foxes: Our Story je dielom, ktoré osloví najmä fanúšikov anglického futbalu. Určite má však potenciál zaujať aj divákov, ktorí sa o futbal vôbec nezaujímajú, pretože veľkosť tejto "Cinderella story" ďaleko presahuje futbal či šport ako taký. Sezóna, akou bol ročník 2015/2016, sa už zrejme nikdy nezopakuje. A možno je to aj dobre, pretože Leicester City si večné miesto na výslní právom zaslúži. Podarilo sa im totiž niečo, čo bolo zdanlivo nemožné. ()

Zaujímavosti (1)

  • Kurzy stávkových kancelárií na víťazstvo Leicesteru City v anglickej Premier League pred začiatkom sezóny 2015/2016 boli 5000:1. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama