Reklama

Reklama

Zaujímavosti (3)

  • Kameraman Jacques R. Marquette a jeho Marquette Productions sa rozhodol natočiť tento film s čo najmenším rozpočtom a čo najrýchlejšie, aby mal niečo do dvojprogramu s iným filmom, ním produkovaným The Brain from Planet Arous (1957). Aby sa náklady skresali do čo najväčšej miery, rozhodol sa angažovať režiséra za čo najlacnejšie peniaze. Ten však krátko pred natáčaním dostal lepšie platenú ponuku, a tak sa réžie musel ujať samotný Jacques R. Marquette a kameru prenechať úplnému nováčikovi Taylorovi Byarsovi, pre ktorého to bol skutočný krst ohňom. (beso74)
  • Hneď prvý deň natáčania sa skončil úplnou pohromou. Kameraman Taylor Byars totiž nemal žiadne skúsenosti s natáčaním nočných scén za denného svetla, a tak sa všetok materiál, ktorý natočil, stal vďaka prílišnému podexponovaniu kamery nepoužiteľným. (beso74)
  • Film sa začal natáčať pod názvom Meteor Monster, avšak po úspechu snímok o monštrách, ktoré mali vo svojom názve slovo teenage, zmenil distribútor názov na Teenage Monster. (beso74)

Reklama

Reklama