Reklama

Reklama

Výbušný kokteil

  • Česko Výbušnej koktejl (viac)
Trailer 2

Sam (Karen Gillanová) mala iba 12 rokov, keď ju jej matka Scarlet (Lena Headeyová), elitná vrahyňa, musela opustiť. Dievča vychovával neľútostný zločinecký syndikát, pre ktorý pracovala jej matka. O pätnásť rokov neskôr sa Sam vydáva v matkiných stopách a stáva sa perfektným, nemilosrdným a lojálnym zabijakom. Keď sa však riskantná zákazka zvrtne, musí si zvoliť medzi vernosťou k svojmu zamestnávateľovi a svojimi citmi, ktoré jej velia zachrániť život nevinného osemročného dievčatka Emily (Chloe Colemanová). Po nesplnení rozkazu a zlyhanej misii sa sama stane terčom. Jej jedinou šancou na prežitie je spojiť sa so svojou matkou Scarlet a jej nebezpečnými kolegyňami, trojicou Anna May (Angela Bassettová), Madeleine (Carla Guginová) a Florence (Michelle Yeohová). Tri generácie žien spoja svoje sily v pomstychtivej vojne proti tým, ktorí by ich mohli pripraviť o všetko. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (103)

choze 

všetky recenzie používateľa

Po akční stránce to není marné, tam řemeslo i nějaké ty fajn nápady jsou. I když to, že první akční scéna přijde až po půlhodině, je krajně nemilé, respektive neodpustitelné. Byla tu i snaha o sexy vizuál a obsazení je super. Leč Gillan, kvůli níž jsem se na to koukal, mě tím svým permanentně retardovaným výrazem rychle otrávila, stejně jako nezáživný děj, nudné dialogy a nezajímavé až iritující postavy knihovnic. Škoda, trajler působil tak sympaticky. ()

carly 

všetky recenzie používateľa

Chlapci, tento film nebol pre vás. Aj keď bol tak trochu o vás. Pozerala som ho hlavne kvoli obsadeniu a nemala som moc tusenia, do coho idem. Chvilu trvalo, kym sa film rozbehol, ale ked sa dostal do rytmu, tak to bol pure delight. Obsadenie bolo skvele, hlavne zenske postavy. Az na Paula boli muzske postavy koniec koncov len statistami, co tiez bola celkom prijemna zmena. Strasne sa mi pacili kulisy a hudba. Jedno aj druhe bolo sucasne, ale dva kroky dolava a ja som sa nevedela vynadivat. Specialne kniznica sa im neuveritelne vydarila. Kostymi boli tiez uzasne. Skvele boli aj bojove sceny. Neboli komplikovane, ale boli do bodky premyslene a aj nasilia a krvi bolo v kazdom momente tolko, kolko bolo treba. Pribeh nebol nijak komplikovany, ale boli v nom prijemne nuansy. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Gunpowder Milkshake by chtěl být girl power stylovou žánrovkou,ale tak nějak v tomhle směru kulhá na obě nohy.Akce je hodně,ale až na jednu scénu je nevýrazná a tuctová,příběhová linka je na tom hodně podobně a třešničkou na šejku jsou herecké výkony.Máme tu sice partu výrazných hereček,které už si akčním filmem prošly,nicméně ty zkušené (Gugino,Headey,Yeoh,Bassett) nemají tolik prostoru a ta která by to měla táhnout je bohužel trochu dřevo.Mám Karen Gillan celkem rád,ale to co stačilo na Jumanji,kde byla jedním členem party,bohužel nestačí na akční kousek,který by měla sama táhnout...40% ()

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Tak třetí ze čtveřice a popravdě, zatím se mi tenhle film líbil nejvíc, asi to budetím že je to takové mezi, trochu komedie, dost akce, nějaké to drama a nějaké to poselství o vykoupení. Co mně ale nejvíc na filmu zamrzelo, že Ralph Ineson zde nedostal tolik prostoru, kolik by si zasloužil. protože i v tom málu, předvedl opravdu špičkový výkon. Ale vše ostatní šlape, jako Švýcarské hodinky, výběr písniček, originální akce, lokace a atmosféra. Akci zde musím hodně vychválit, protože takhle nápaditou akci, už sem dlouho neviděl, ta kamera, to kde se ta akce odehrává a jak je choreograficky zvládnuta je opravdu špica. Akce v nemocnici, je jedna z nejvíc kreativních a vtipných, za to řežba v knihovně, je zase napínavá a brutální. Co se týče příběhu, v tomhle směru to sice neni nic světového, ale u těhle filmů, nejde ani tak o příběh, ale o ty postavy a o to jak se poperou se situací, ve které se ocitli. A některých postav mi bylo líto a to i v řadách záporáků, protože pitomci.......pitomci byli naprosto užasní, takže díky nim, tenhle film má ode mně pětihvězdu. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Podpriemerná akčná séria o Johnovi Wickovi inšpirovala ďalšieho tvorcu k ešte podpriemernejšej feministickej variácii na tému "asasinského" spolku, ktorý združuje nájomných vrahov a tentokrát predovšetkým vrahyne. Pomerne kvalitné obsadenie zúfalo sterilne putuje umelo štylizovaným prostredím, v ktorom nefunguje akcia, štýl ani strojené "wannabe" vtipné dialógy. KickAss-ovská poetika navyše v závere dostane na frak zúfalým "slow-motion" zúčtovaním v bistre. Za dve nesmierne nudné "knižné výpožičky". (24.7.2021) ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (1)

  • Keď Sam (Karen Gillan) príde s Emily (Chloe Coleman) do nemocnice, vezme odloženú pištoľ (Glock 19) a vyberie zásobník, aby skontrolovala, či je zbraň nabitá. Vôbec však neskontroluje, či je náboj v komore a či je zbraň teda pripravená na streľbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené