Reklama

Reklama

Výbušný kokteil

  • Česko Výbušnej koktejl (viac)
Trailer 1

Sam (Karen Gillanová) mala iba 12 rokov, keď ju jej matka Scarlet (Lena Headeyová), elitná vrahyňa, musela opustiť. Dievča vychovával neľútostný zločinecký syndikát, pre ktorý pracovala jej matka. O pätnásť rokov neskôr sa Sam vydáva v matkiných stopách a stáva sa perfektným, nemilosrdným a lojálnym zabijakom. Keď sa však riskantná zákazka zvrtne, musí si zvoliť medzi vernosťou k svojmu zamestnávateľovi a svojimi citmi, ktoré jej velia zachrániť život nevinného osemročného dievčatka Emily (Chloe Colemanová). Po nesplnení rozkazu a zlyhanej misii sa sama stane terčom. Jej jedinou šancou na prežitie je spojiť sa so svojou matkou Scarlet a jej nebezpečnými kolegyňami, trojicou Anna May (Angela Bassettová), Madeleine (Carla Guginová) a Florence (Michelle Yeohová). Tri generácie žien spoja svoje sily v pomstychtivej vojne proti tým, ktorí by ich mohli pripraviť o všetko. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (103)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vo filme sa v bojových scénach dajú vypočuť westernové popevky a hudobné podmazy pripomínajúce Divoký západ, normálne sa mi hneď v mysli vybavil Clint Eastwooda ako má cigáro v hube a so zúženým pohľadom hľadí na nepriateľa. Potom som ale precitol a žiadneho Clinta som tam nevidel. Len štyri ženské, ktoré mlátili chlapov ako handrových panákov, pričom charizmou minimálne Karen Gillan pripomínala viac menej tú handru, v podstate mala len jeden výraz akoby bola tesne pre mŕtvicou. Dosť drsné no. Našťastie skoro všetci muži vo filme zomreli, takže norma splnená. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Mě se to líbilo. Postava Karen Gillian se teda celý film tvářila jako srašný asociál, ale docela se to k její postavě a její minulosti hodilo. Nejvíce mě to bavilo v knihovně, přišlo mi to jako skvělý nápad. Celkově má film trochu John Wick vibes, ale ne tolik. Nicméně já jsem se fakt bavila, nenudila jsem se. Bylo to akční, svěží, rychle to uteklo a klidně bych brala i pokračování. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vyzerá to jak keby sa banda báb pokúsila o ženskú variáciu na Johna Wicka. Má to síce R-kový rating a krvi je v akcii dosť, ale aj tak to pôsobí tak detsky bezzubo. Skutočnú drsnosť som necítil ani na chvíľu. Ani po choreografickej stránke akcia ničím nezaujme. Na to je Karen Gillanová v akcii príliš neskúsená. Evidentne nemá ani zďaleka toľko natrénované ako Reeves. Bitky sú pomalé, chvaty jednoduché a ku koncu je tam toľko spomalovačiek, že to je ešte otravnejšie ako posledné Snyderové filmy. Ale ani v dramatických scénach Karen za veľa nestojí a film neutiahne. Aj keď treba uznať, že po dejovej stránke to je len preštylizovaná chujovina. Aspoň že ten vizuál je fakt pekný. Už dávno som nevidel tak pekne nasnímanú nudu. Sklamaním je absolútne nulové využitie ostatných hviezd, ktoré tam sú len do počtu. Celkovo to je veľké sklamanie, ktoré nestojí za pozretie. 3/10. ()

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Takovej ten splachovací snímek, co ho po shlédnutí spláchnete a dál ho již vyhledávat nebudete natož, abyste si na něj po týdnu vzpomněli. Nyní k hereckým výkonům. Myslel jsem, že je Sam se svým posláním spokojená, tak nevím, proč se u toho tváří tak kysele. Nebo to mělo být asi drsný. Každopádně se na tu její držku nedá koukat. Dále mi vadí, že se dělá, jako by zabíjení lidí byla ohromná zábavička, přímo k popukání. Nedivím se, že tam jsou lidi z toho pak zblbnutý a vypadá to u nich, třeba na středních školách, jak vypadá. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Po akční stránce to není marné, tam řemeslo i nějaké ty fajn nápady jsou. I když to, že první akční scéna přijde až po půlhodině, je krajně nemilé, respektive neodpustitelné. Byla tu i snaha o sexy vizuál a obsazení je super. Leč Gillan, kvůli níž jsem se na to koukal, mě tím svým permanentně retardovaným výrazem rychle otrávila, stejně jako nezáživný děj, nudné dialogy a nezajímavé až iritující postavy knihovnic. Škoda, trajler působil tak sympaticky. ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (1)

  • Keď Sam (Karen Gillan) príde s Emily (Chloe Coleman) do nemocnice, vezme odloženú pištoľ (Glock 19) a vyberie zásobník, aby skontrolovala, či je zbraň nabitá. Vôbec však neskontroluje, či je náboj v komore a či je zbraň teda pripravená na streľbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama