Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(14)

Obsahy(1)

Máma dvou dětí žijící na předměstí začne vzpomínat a snít, což vede ke střetu její velice vdané přítomnosti s nespoutanou minulostí jejího mládí. (Netflix)

Zaujímavosti (15)

  • Sarah Shahi a Adam Demos počas rozhovoru prezradili, že sa raz museli vyzliecť počas jedného z najchladnejších dní v Kanade, aby nakrútili sexuálnu scénu pri bazéne. Povedali, že to bolo mizerné. Demos žartoval, že mal pocit, ako by bolo „mínus deväť miliónov stupňov“. (Arsenal83)
  • Vo veľmi raných fázach vývoja to mal byť pôvodne celovečerný film. (Arsenal83)
  • Sarah Shahi v rozhovore prezradila, že niekedy natáčala celé dni len sexuálne scény a s viacerými hercami. Najprv ju vyzliekania šiat trocha desilo, ale na konci natáčania si už tak zvykla, že povedala: "Je to len telo." Žartovala, že nakrútila už toľko sexuálnych scén, že by sa kľudne mohla prejsť stredom mesta úplne nahá a ani by jej to neprekážalo: "Spoznala som sa duchovnejším spôsobom, viac sexuálnym spôsobom a odhodila som zábrany." (Arsenal83)
  • Sarah Shahi povedala, že celú svoju kariéru túžila po takejto "riskantnej" role, ale nikto jej ju neponúkol: "Všetci ma brali do filmov a platili mi za to, aby som si nechala na sebe šaty. Už nejaký čas som chcela trocha zariskovať a plakať a ukázať emocionálnu zraniteľnosť. Potom som zistila, že toto dielo napísala žena a režírujú ho výlučne ženy. Bola to taká možnosť za niečo sa postaviť a stať sa istým spôsobom hlasom žien po celom svete. Bola to pre mňa zaujímavá rola, pretože som nikdy nemala príležitosť byť tak fyzicky alebo emocionálne vystavená." (Arsenal83)
  • Hlavní hrdinovia príbehu "double B", Brad (Adam Demos) a Billie (Sarah Shahi) sú vo vzťahu aj v reálnom živote mimo filmovej série. (croxika)

Sex/Život - Série 1 (2021) (séria) (S01)

  • Sarah Shahi povedala, že raz zavolala svojej mame a povedala jej o všetkých hercoch, s ktorými v ten deň nakrúcala sexuálne scény a musela s nimi pracovať, na čo jej mama povedala: "Zlatko, nenazývala by som to 'prácou.'" (Arsenal83)

Sex/Život - Série 1 (2021) (séria) (S01)

  • Sarah Shahi povedala, že zahrnutie "lízania" do scenára je dôležité, pretože ide o sex reprezentovaný ženami pre ženy: "Ženy milujú, keď sa ich niekto dotýka a líže ich. Orál je veľkou súčasťou našej stimulácie." (Arsenal83)

Sex/Život - Série 1 (2021) (séria) (S01)

  • Žiadna herečka ani herec nepoužili dablérov pri žiadnej zo sexuálnych ani nahých scén. (Arsenal83)

Sex/Život - Série 1 (2021) (séria) (S01)

  • Prvá séria sa natáčala v Mississauga (Ontario, Kanada), druhá v Toronte (Ontario, Kanada). Obdobie natáčania trvalo od 31. augusta do 10. decembra 2020. (Arsenal83)

Sex/Život - Hlava plná velkoměsta (2021) (epizóda) (S01E03)

  • Sarah Shahi dostala otázku, že či ako partnerka Demosa môže potvrdiť, že v epizóde 3 prvej série, kedy sa objavil nahý spredu, išlo o jeho výbavu a nie o protetický penis. Shahi na túto otázku odmietla odpovedať: "Nie je na mne, aby som o tom rozprávala. Správna dáma nehovorí o týchto veciach a takisto ani správny gentleman, takže..." Rovnakú otázku odmietla komentovať aj Stacy Rukeyser. (Arsenal83)
  • Seriál byl natočen podle knihy „44 Chapters About 4 Men“ od B.B. Easton. (SONY_)

Reklama

Reklama