Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co při automobilové nehodě ztratili svého jediného vnuka, unesou lékařka Audrey (Sheila McCarthy) a Henry (Julian Richings) těhotnou pacientku s úmyslem provést „obrácený exorcismus“ a Jacksona umístí do jejího nenarozeného dítěte. Netrvá dlouho a zjistí, že Jackson není jediným duchem, kterého prarodiče pozvali do svého domova. Nyní začíná závod s časem pro pár, stejně jako pro těhotnou ženu, aby zjistili, jak se dostat ze situace, kterou udělali. (Flekoun58)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (80)

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Je ode mně, celkem dost drzé dávat tomuhle filmu tři hvězdičky, obzvlášť když je to tu tak chválený, ale velice rád vysvětlím, proč si to zaslouží tři hvězdičky a to vysvětlování, bude složité, dlouhé a náročné. Asi je to tím, že ty dialogy sou takové suché a celkový vývoj v první půlce, je takový rozvleklý, druhá polovina je naštěstí už zábavnější. Hm zase tak složité to nebylo, ale režisér i scénárista, i tak podali dobrý výkon, vzhledem k tomu, že doposud točili generické filmy. Naštěstí v tomhle směru, to dost zachraňují trojice herců, jenž hrají celekm dost uvěřitelné postavy a pak když se k nim přidá zrzoun, tak je to dost dobrý. Samotní duchové co chodí na návštěvu, sou taky fajn, ale asi se mi nejvíc líbil Sípal, který byl nejvíc děsivý. Co mně na filmu taky štvalo, byl filtr na kameře a nebo to bylo kamerou, tak jako tak v některých scénách, bylo těžké rozeznat co se zrovna děje. A to sem si myslel, že zrovna tyhle věci už ve filmu nikdy neuvidím a hle oni sou stále tady. Konec je takový nejasný a lze si těžko domýšlet, co se vlastně stalo s mamčou a s jejím dítětem. ()

gumolit 

všetky recenzie používateľa

Objavovanie originálnych námetov v horore je ako hľadanie ihly v kope sena. Preto stojí vždy za pozornosť keď sa podarí nejakú ihlu nájsť. Anything for Jackson je príbehom párov dôchodcov, ktorí prišli o svojho milovaného vnuka, tak sa rozhodli upísať diablovi aby ho mohli pomocou čiernej mágie priviesť späť na tento svet. Už fakt že hrdinovia sú starí ľudia je neobvyklý. Zápletka potom na celej lákavosti pridáva. A aké je spracovanie? No aj keď mám príbehy s diablom či satanom vždy rád (prvý The Exorcist a Rossemary baby už asi nebudú nikdy prekonané) nie je bez chyby. K hereckému výkonu Juliana Richinngsa by som pár výhrad mal, ale výsledný dojem z filmu to našťastie nemení. A aj keď ide o príbeh komorný je tu dosť priestoru aj na ľakačky či slušné efekty a príšerky. Režisér Justin G. Dyck vyťažil zo svojho debutu nápadov na maximum a preto hodnotím trochu vyššie než si film objektívne zaslúži. Mám proste rád ak je príbeh nepredvídateľný a dokáže prekvapiť a tu som sa toho dočkal. Po dlhšej dobe horor podľa mojej chuti. ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Uzavřete smlouvu se Satanem a peklem se vám odvděčí. Audrey a Henry Walshovi jsou vskutku pár k pohledání. S laskavým úsměvem a starostlivou vráskou na čele obětují bez mrknutí oka kohokoliv, jen aby vyšel plán, který tak dlouho a pečlivě připravovali. Jenže jak známo, Satan je pán klamu a zahrávat si s duchy se nevyplácí. A když jim pak nabídnete nenarozené dítě, jehož tělesnou schránku lze obsadit a vrátit se tak do světa živých, nu, pak se o ni klidně poperou. Solidní herecké výkony, pěkná kamera, atmosférická hudba, dostatek mrtvých a krev. Tedy sněžná fréza odvedla skvělou práci a pavoukovitý černoch dal vzpomenout Vymítače ďábla. Kanada mne opět nezklamala, mám rád jejich horory, divnosti, podivnosti. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Dejiny literatúry a umenia sú plné poučných príbehov tých, ktorých stihol prísny trest za to, že sa snažili neprimerane fušovať do remesla pánu Bohu. Anything for Jackson, ukazuje, okrem snahy o privolanie duše mŕtveho do živého tela, zároveň poučný príbeh o pokute pre tých, čo sa snažia neprimerane fušovať do remesla pánovi Satanovi. Prekvapivo na to ide zaujímavým príbehom, strašidelnými i zábavnými momentami (opakované odstrelenie sa), vierohodne pôsobiacimi okultnými rituálmi i tajomne pôsobiacou pointou. Našťastie sa nesnaží všetko za každú cenu vysvetľovať. Inteligentný horor, ktorý poteší. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Starší manželský pár sa nevie vyrovnať so stratou svojho syna a tak unesú tehotnú Shannon, ktorá čoskoro pochopí že Henry a Audrey rozhodne nemajú s dieťaťom ktoré čaká dobré úmysly...vydarený úvod s pomerne dobre rozbehnutou atmosférou na kratšiu chvíľu prešľapuje na mieste aby nakoniec ponúkol záver ktorý pravdepodobne nesadne každému. Rosemary má dieťatko to rozhodne nie je točia sa však aj podstatne slabšie horory. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Dům používaný po většinu filmu je ve skutečnosti dům scenáristy Keitha Coopera. Henryho a Audrey ložnice a Ianův sklep však byly natočeny v domě režiséra Justina G. Dycka. (Piercee)

Reklama

Reklama