Reklama

Reklama

Mrazivá pasca

  • Česko Mrazivá past (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V odľahlej oblasti severnej Kanady dôjde k zavaleniu ťažko prístupnej diamantovej bane. Zostane v nej uväznená skupina baníkov, ktorým postupne dochádza kyslík. Ich jedinou nádejou na záchranu je tím, na ktorého čele stojí skúsený vodič kamiónu (Liam Neeson), schopný prekonať nebezpečnú cestu cez zamrznutý oceán. Takmer nemožnú misiu komplikuje veľká vzdialenosť, prudká búrka, ale aj postupujúci odmäk. Najväčšia hrozba však ešte len má prísť... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (239)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ďalší počin, ktorý dokonale zapadol do jednofarbičkovej námetovej stratégie Liama Neesona - opäť tu máme nenápadného postaršieho frajera s macgyverovskými sklonmi a partičku záporákov. A aj keď tu vyslovene nejde o pomstu (až ku koncu) tak je to na jedno brďo s x filmami tohto herca. Jeidné ozvláštnenie boli tie kamióny a ľad. ľudí to ešte baví, ale dlho už asi nebude. Slabší priemer. 55/100 ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Úplně chápu, že je již mnoho lidí z typických neesonovek otrávených, ale mně konkrétně Mrazivá past dost sedla, ba dokonce i víc, než nedávná návštěva mexických hranic. Více bych to nehrotil, kdo někdy viděl nějakou neesonovku od 96ti hodin, přesně ví, co dostane a kdo ne, tak ten se pravděpodobně vyhne i tomuhle. Jen musím zdůraznit, že Laurence Fishburne je tu hrozně cool, ač ne tak dlouho a že Matta McCoye jsem naposled viděl snad v Policejní akademii. Kino na druhou stranu není nutné, ale uděláte radost distributorovi, na Netflix to jde pouze v USA. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Skvelé niekde do druhého fuckupu, potom to začne byť umelo a hlavne zbytočne naťahované, hlavným hrdinom sa furt deje niečo do prieku a nie a nie to skončiť. Skrátiť o 15 minút, lepšie pracovať s akciou a bolo by to veľmi fajn skoro Ačko. Takto to nevyplávalo z Bčkových vôd, čo je škoda, lebo úvod to malo mocný. 2 z 5 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Po Neesonovi siahnem kedykoľvek a mňa z tejto témy mrazilo hneď na začiatku. Tá predstava, že ide s niekoľko tonovym kamiónom po ľade a neviete, či vás to unesie po celú cestu... Žiaľ moja predstava bola dramatickejšia než samotné spracovanie a Neeson to zobral asi len kvôli predraženej hypotéke. Efekty a vizuál však boli slabé už od samého začiatku, keď sa tam vyvalil nákladiak, to bolo normálne vidieť, že to je natočený nejaký angličák alebo ide o počítačové spracovanie na úrovni odtrhnutého listu z omaľovánky. A potom tie preteky na ľade, to som len čumel. Kamióny idú pomaly dvestovkou a za nim praskajú diery v ľade, ale oni dokážu pred nimi utiecť... No proste dosť nevydarený film, béčko až céčko s áčkovými hercami. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Mohl bych kroutit hlavou, do čeho to Liam Neeson zase vlezl, a snad bych i dal o hvězdičku méně, jenomže ono to není tak jednoduché. Tenhle film měl totiž vážně solidní potenciál navázat na odkaz Mzdy strachu nebo alespoň Peckinpahova Konvoje, mohl být něčím jako Nezastavitelný, takovou tou chlapáckou podívanou... Kdyby ho ale proboha natočil někdo jiný. Všechno je tu na svém místě a chápu, proč do toho Liam Neeson po přečtení scénáře šel, ovšem když režisér akčního filmu není schopný natočit pořádnou akční scénu, neustále nechává důležité věci, aby se stávaly mimo záběr, a když mu nepomáhají ani okaté, lacině vypadající digitální efekty, prostě to nejde. Snad kdyby Kenworth dal filmařům více peněz, když už je ten film reklama na jeho tahače, mohlo studio zaplatit někoho lepšího. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (5)

  • Ľadová cesta v kanadskom Severozápadnom teritóriu, ktorá inšpirovala film, má dĺžku 400 km, prechádza cez 64 zamrznutých jazier a na ľade má šírku asi 50. Vodiči nákladných vozidiel tu cestujú 14-16 hodín pri maximálnej rýchlosti 25 km/h. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo v kanadské provincii Manitoba. (SONY_)
  • Film je venovaný zosnulému scénografovi Arvovi Greywalovi, pre ktorého bol tento film posledným projektom. (koba)

Reklama

Reklama