Reklama

Reklama

Becky (Lulu Wilson) je mladé dievča, ktoré sa práve dostalo do rebelského obdobia. To, čo túžia robiť najmenej, je tráviť čas so svojimi rodičmi, bohužiaľ otec jej k tomu šancu nedá a berie ju so sebou na rodinný víkend k chate pri jazere. Čo ale všetkých vydesí a prekvapí, je nečakaná návšteva zločincov vedených nacistom Dominickom (Kevin James). Becky všetko sleduje z diaľky a v hlave sa jej rodí plán na dokonalú pomstu pre každého zločinca v dome, aj keby mala prvýkrát v živote zabiť. (dixx)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (100)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Becky" vnímam ako solídny akčný thriller. Možno to niektorí môžu ohodnotiť aj ako horor, no pre mňa sú toto viac thrillerové filmy. A fungovalo to veľmi dobre. Lulu Wilson skutočne ukáže svoju temnú stránku, no rovnako sa ukáže aj temná stránka Kevina Jamesa. Nikdy som ho v takejto role nevidel a prešiel teda solídnou premenou. Dokonca som mu tú jeho rolu Dominica solídne uveril. Akčné momentky sú dobré a jednotlivé vraždy solídne spracované. Mimochodom to nepovažujem za spoiler, lebo to trailer už celkom solídne naznačuje. Takže to len potvrdím. Je tu niekoľko dobrých momentov, Apex je podľa mňa najlepšia postava filmu a je vidno, že prechádza ťažkým konfliktom v sebe samom. Neviem čo také by som filmu vytkol. Možno to nie je najoriginálnejším filmom čo som videl, no občas človeku padne dobre vidieť jednoduchý revenge thriller, ktorý má dostatok dobrej akcie. A v tomto smere si film svoju úlohu splnil. Ak máte radi revenge thrillery, myslím si, že "Becky" vás môže celkom príjemne potešiť. Hodnotenie: B ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Covid v roce 2020 zamával chozením do kina a tak horory, co v USA měly v kinech relativní úspěch se u nás nejen do kin nedostaly, ale skoro nikdo je neviděl. Jedním z nich je Becky. Malý, přímočarý a relativně originální horor. Začíná to jako home invasion, kde 4 vězni vstoupí do života jedné rodiny hledajíc jakýsi klíč. Rodina je ovšem silné slovo - je tu táta s naštvanou puberťačkou a jeho nová žena se synkem. A když zločinci tátu zabijí z puberťačky se stává psychopatka a z home invasion slasher naruby. Celkem mě to bavilo, Becky má spád, hrdinka je správně pošahaná, zločinci odporní a režisér nešetřil pěkným gore (očičko!). Jediná výtka je že zločinci vydrží strašně moc a konec utopený ve tmě. SPOILER a ke konci jsem čekal, že nová psycho Becky zabije i macechu a nevlastního bratra, škoda no :) KONEC SPOILERu. Slušné 3*. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Hlavnej 13 ročnej hrdinke, ktorá prišla v detstve o matku, násilne pred očami zabijú otca a ona keďže už nemá čo stratiť sa rozhodne zato partičke väzňov pomstiť a bojovať do posledného dychu. Keď budete ochotní veriť tomu, že by podobné 13 ročné dievča bolo fyzicky,rozumovo a aj psychicky niečoho podobného schopné, tak by vám film, ako mne, mohol sadnúť. Lulu Wilson znova potvrdila, že horory jej aj vo veľmi mladom veku naozaj idú a najmä vďaka nej a pekne brutálnym,krvavým,nekonvenčným vraždám (ceruzka,oko,záver) stojí film za pozretie. Kevin James, naopak, potvrdil moje obavy spred začiatku filmu- do podobnej role záporáka sa proste nehodí, herecky v nej neoslnil a omnoho zaujímavejšou a výraznejšou postavou spomedzi trestancov je tá, ktorú si strihol Robert Maillet. Vo výsledku je teda Becky jednoduchá, nenáročná hororová jednohubka bez väčších ambícií, ktorú som si však ja osobne celkom užil...60% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak ja to hodnotenie nakoniec dám vyššie, než si možno film zaslúži. Ono totiž film po prvom bode obratu naberie slušné obrátky a nezastaví sa až do konca. Či skôr ešte viac časom naberá na tempe a dočkáme sa stále viac a viac krvavejších a nápaditejších vychytávok. Čaká nás aj zopár rozpačitých momentov, tak ale pri malom projekte sa dá toho odpustiť viac. Som rád, že násilie nie je prvoplánové a určené primárne pre zábavu diváka, ale tvorcovia sledujú určitý myšlienkový ciel a ten nakoniec aj dosiahnu. Mohli ísť samozrejme aj ďalej, ale na druhú stranu, ak film získa nejaký ten kultový status, pokračovanie by určite nebolo od veci, či mohli by sme sa dočkať aj celého seriálu. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Postava Becky je strašná. A nejhorší je, že nevím, jestli je to víc postavou (jak je napsaná) nebo náctkou co jí představuje. Díval jsem se na její výlevy 15 minut a už jsem si přál aby jí někdo šlápl do úsměvu. Do toho ty otravné flashbacky (ano víme, máma jí umřela) a trapně diverzní casting... proč trapně? Kdyby to byl scenáristický záměr, tak to nacistické hovado (skvělý casting mimochodem) co vykládá o čistotě rasy psů, by se skutečností, že před sebou nemá dva bělochy pracoval. Z letargie odpadu, vytáhla film až scéna “pravítko” (až cca 50 minuta z 85 minut děje). ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (3)

  • Simon Pegg měl hrát roli záporáka, dokud od toho neodstoupil v květnu 2019 kvůli konfliktům s natáčecím rozvrhem. O měsíc později byl oznámen Kevin James jako jeho náhrada. Byla to jeho první role záporáka v celé jeho kariéře. (Dalfor)
  • Toto je první záporná role Kevina Jamese, zatím v žádném filmu nikdy nehrál padoucha. (ČSFD)

Reklama

Reklama