Reklama

Reklama

Becky je zpět

  • USA The Wrath of Becky (viac)
Trailer

Dva roky poté, co unikla násilnému útoku na svou rodinu, se Becky ocitá tváří v tvář vůdci fašistické organizace. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (51)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Na úvod by som mal asi povedať, že pôvodný film "Becky" ma bavil viac. Prišlo mi to, že tvorcovia spracovali reálny thriller, ktorý vedel pracovať s atmosférou a fakt ako naši zloduchovia podcenili Becky malo za dôsledok všetko čo sa stalo. "Wrath Of Becky" sa snaží byť podobným filmom ako bol ten prvý, no pôsobí to, že si z nás tvorcovia chceli robiť viac srandu a svojim spracovaním nám to po celú dobu vedia dávať solídne najavo. A miestami mi to neprekázalo, v iných momentoch som mal pocit, že vytiahnú zbytočné prekvapenie, ktoré filmu skôr poškodilo, než pomohlo. Jediná osoba, ktorá tu okrem Lulu Wilson však pôsobí solídne ja Seann William Scott, ktorý si tú rolu v neprebádaných vodách (aspoň ja som ho v niečom podobnom ešte nevidel) celkom užíva a pôsobí miestami hrozivo. Viac som čakal, že budú mať títo dvaja spolu scénky, ktoré by ma dokázali dostať do toho, no skôr sa film venuje iným postavám, ktoré mi až tak zaujímavé neprišli. Na druhú stranu by som ale povedal, že osoba, ktorá mala zomrieť ako prvá si toto miesto vychytí a skutočne zaslúžene, pretože taký ľudský odpad sa hľadá len veľmi ťažko. Rovnako je škoda, že postava Seana nedostala väčší priestor na to, aby mohla niečo urobiť. Zbavia sa ho príliš skoro. Čo viac dodať? Uvidíme či bude pokračovanie (ktoré sa tak nejako v závere sľubuje), ktoré konečne odpovie na kľúčovú otázku. Hodnotenie: B- ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Zábavná variace na Home Invasion/Home Alone se vrátila s pokračováním a je to na podobné úrovni jako jednička. Tedy neurážející jednohubka. Uběhly dva roky, co Becky zažila útok vězňů na její rodinu a dům. Nyní pracuje jako servírka, ale zaplete se opět se špatnou grupou lidí, kteří si říkají Noble Men, jelikož jednoho z nich Becky v restauraci za drzost polije kávou, skupina se rozhodne Becky přepadnout a ukrást ji psa a to si rozhodně nenechá líbit. Jeden z hlavních záporáků je známý Stiffler, který si tu zahrál vůdce kultu ( Kevin James mi však přišel o něco lepší) a Lulu Wilson herecky zraje. Potěší poměrně kreativní a nápadité vraždy, byť gore tu tolik není, ale poměrně to odsýpá. Taková jednoduchá zábava, která v žádné rovině sice neexceluje, ale neuráží. 5.5/10. ()

Reklama

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Krátké, svižné a stejně super jako první díl. Lulu je tentokrát o něco starší, to nic nemění na tom, že tuhle holčinu naštvat nechcete. Já tyhle revenge jednohubky mám prostě rád a klidně bych si dal s chutí další díl. Není to nic převratného, ale v rámci žánru fajn věc, při které bych akorát uvítal větší bodycount a gore, ale jinak jsem spokojen stejně jako minule. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Krvavy revenge thriller. Prijemne nasilne, sladce hloupe a celkove zabavne. Mnoho gore je jen ve fantazii postav, coz muze nekomu vadit. Film reziruje reziser a reziserka a na nekterych scenach je videt, jako by spolu myslenkove bojovali. Za konec byla vybrana asi nejhorsi moznost, ale je tu potencial pro treti pokracovani. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Lulu Wilson mi tentokrát moc nevadila, Sean William Scott sice nebyl tím správným záporákem, ale by důvěryhodnější než Kevin James v jedničce, a celkově mi tenhle díl přišel snesitelnější, než ten předešlý. Možná prospělo i to, že se film nebere až tak vážně. Ale marná sláva, vlastně jsem celou dobu čekal, až se to rozjede. Příprava byla slušná, to zase jo, ale účtování bylo z mého pohledu nemastné neslané. Je to i proto, že pánů na holení nebylo tolik a praktiky nepůsobily dostatečně brutálně. Nicméně je tu znát posun k lepšímu, takže avizované trojce dám nejspíš šanci. 50% ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Výroba prebiehala v tajnosti v New Jersey a trvala 18 dní. Dodatočné natáčanie sa uskutočnilo v meste Scotch Plains začiatkom júna 2022 a až potom bolo ohlásené pokračovanie prvého filmu Becky (2020). (Arsenal83)
  • Matt Angel a Suzanne Coote, ako aj ich kameramanka Julia Swain, sa rozhodli upustiť od ručných metód natáčania použitých v predchádzajúcom filme a namiesto toho použiť plynulejšie pohyby kamery a Steadicam. (Arsenal83)

Reklama

Reklama