Reklama

Reklama

Za stínem noci - Série 2 (2021) (séria)


Zara (S02E01)

(epizóda)
  • USA Zara

VOD (1)

Obsahy(1)

Cestující si zvykají na rytmus života v bunkru, ale kvůli náhlému nedostatku jídla musí začít přemýšlet o další riskantní cestě. (Netflix)

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pilot druhej sezóny mi nepripadal vôbec taký hrozný ako naznačujú ohlasy. Zmena prostredia je nevyhnutná, takže je jasné, že aj atmosféra bude odlišná a spoznáme nové postavy. Len je cítiť, že nečakáme na vyriešenie žiadnej záhady, čo sa deje dávno vieme, a tak ide už len o klasický survival v postapo prostredí. Ale budem rád, ak sa nejakých dôležitých zvratov aj ohľadom toho, čo sa vonku deje, dočkáme. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Postavené to je neustálych konfliktoch medzi postavami, nevidieť ale len minimálnu snaha spojiť svoje sily v boji o prežitie (respektíve iba snahu niekoľkých ľudí v malých skupinkách). Čo je ďalší problém že nevidieť takmer nič, človek aby polovicu epizódy trávil nastavovaním jasu, kontrastu pretože nefunguje ani predvoľba kino, ani šport, ani hra ani vlastné nastavenia, proste zúfalstvo, aj keď snahou bolo určite podčiarknuť atmosféru veľké skoky medzi jednotlivými zábermi kazia dojem z celého príbehu. ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama